361229 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 1.731 Çözümler 13 4 Ocak 2022 #11 Bizim bir arkadaş rapor botu yemişti. Sadece güven faktörü düştü. Ban yemeniz düşük bir olasılık.
G GökDağ Hectopat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 113 4 Ocak 2022 #12 361229 dedi: Bizim bir arkadaş rapor botu yemişti. Sadece güven faktörü düştü. Ban yemeniz düşük bir olasılık. Genişletmek için tıkla... Direk ban atmazmı güven faktörümü düşer. 361229 dedi: Bizim bir arkadaş rapor botu yemişti. Sadece güven faktörü düştü. Ban yemeniz düşük bir olasılık. Genişletmek için tıkla... Gerçekten burası benim iş kaynağım yani CS:GO bitene kadar buradan ticaret yapacağım ve o kadar paramın boşa gitmesini istemiyorum.
361229 dedi: Bizim bir arkadaş rapor botu yemişti. Sadece güven faktörü düştü. Ban yemeniz düşük bir olasılık. Genişletmek için tıkla... Direk ban atmazmı güven faktörümü düşer. 361229 dedi: Bizim bir arkadaş rapor botu yemişti. Sadece güven faktörü düştü. Ban yemeniz düşük bir olasılık. Genişletmek için tıkla... Gerçekten burası benim iş kaynağım yani CS:GO bitene kadar buradan ticaret yapacağım ve o kadar paramın boşa gitmesini istemiyorum.
361229 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 1.731 Çözümler 13 4 Ocak 2022 #13 GökDağ dedi: Direk ban atmazmı güven faktörümü düşer. Gerçekten burası benim iş kaynağım yani CS:GO bitene kadar buradan ticaret yapacağım ve o kadar paramın boşa gitmesini istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Çok para kazanıyorsanız işinizi riske atmayın ama ban yiyeceğinizi sanmıyorum. İmkansız değil ama işinizi riske atmayın.
GökDağ dedi: Direk ban atmazmı güven faktörümü düşer. Gerçekten burası benim iş kaynağım yani CS:GO bitene kadar buradan ticaret yapacağım ve o kadar paramın boşa gitmesini istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Çok para kazanıyorsanız işinizi riske atmayın ama ban yiyeceğinizi sanmıyorum. İmkansız değil ama işinizi riske atmayın.
G GökDağ Hectopat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 113 4 Ocak 2022 #14 361229 dedi: Çok para kazanıyorsanız işinizi riske atmayın ama ban yiyeceğinizi sanmıyorum. İmkansız değil ama işinizi riske atmayın. Genişletmek için tıkla... ya da oynarken kötü oyuncu olacaksın bende bilmiyorum keşke hile diye bir şey olmasa da kimsede ban yemese.
361229 dedi: Çok para kazanıyorsanız işinizi riske atmayın ama ban yiyeceğinizi sanmıyorum. İmkansız değil ama işinizi riske atmayın. Genişletmek için tıkla... ya da oynarken kötü oyuncu olacaksın bende bilmiyorum keşke hile diye bir şey olmasa da kimsede ban yemese.