CS:GO fazlasıyla parlak görünüyor

İşletim sistemi
Windows 10
Yer
Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart; asrock b550m hdv
işlemci; r5 5600
Ekran kartı; asus dual rx6600 8gb
Ram bellek; gskill flarex 2x8 3200mhz cl16
kasa+psu; msi forge mag 100A
Meslek
yapı denetim şefi
Arkadaşlar CS:GO'da güneş vuran yerler fazlasıyla parlak. Monitörden ve AMD Radeon Software üzerinden bütün ayarları denedim fakat yine aynı. Yardımcı olabilecek var mı?

Windowed fullscreen modunda oynuyorsanız, fullscreen moduna almayı deneyebilirsiniz. Belki o şekilde çözülebilir. Fullscreen moduna alınca oyunun içindeki brightness ayarını değiştirebilirsiniz. Zaten fullscreendeyse, Radeon ayarlarından custom color kısmını aktif edip parlaklık ve contrast ile oynamayı da deneyebilirsiniz.

Oyunu tam ekran oynuyorum. Radeon Software üzerinden default yaptım yine parlıyor YouTube üzerinde gösterilenler gibi yaptım yine parlıyor. Monitörden parlaklığı kısıyorum yine parlıyor. Anlamadım gitti.
Ayrıca her oyunda aynı ayarı yapmama rağmen Valorant daha netleşiyor parlaklığı azalıp yükseliyor ama CS'de sadece renk doygunluğu değişiyor bir de CS'nin kendi ayarlarındaki parlaklığı.

Son düzenleme:
Cevaplayanlar boş yapmış ayarlardan parlaklık kısılıyor.
kardeş parlaklık ile ilgili bi durumum yok. daha önceden parlaklık full de oynarken böyle parlamazdı güneş vuran yerler. boş muhabbet için yazmışsın sadece

Sorunu çözdün mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…