CS:GO fiyatı artacak skinler

Daha fazla  
Selam, bildiğiniz üzere majör turnuvası var ve yakında CS2 gelecek bu yüzden bütün itemler şu an indirimde. Cüzdanımda güzel bir miktar var ve arttırmak istiyorum, sizin önerdiğiniz itemler nedir?
Dipnot: Başlıkta skin yazmışım bir anlık dalgınlıkla, kasa vb. fark etmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Prinstreamin tüm silahlardaki skinlerinin fiyatlarının artacağını düşünüyorum çünkü beyaz ve parlak skinler CS2 de çok iyi duruyor.

Kapsül harici parçalanmış kasası topluyorum pazardan. Onu öneririm. İçinden sağlam bıçaklar çıkıyor. Ayrıca Desert Eagle Printstream ve AK-47 Anubis'in Lejyonu var. 13 TL'lik kasa, bayağı f/p.

Kapsül harici parçalanmış kasası topluyorum pazardan. Onu öneririm. İçinden sağlam bıçaklar çıkıyor. Ayrıca Desert Eagle Printstream ve AK-47 Anubis'in Lejyonu var. 13 TL'lik kasa, bayağı F/P.

Reis topluyorum derken ne demek istedin? Sipariş mi oluşturuyorsun satılan fiyatın altına

Reis topluyorum derken ne demek istedin? Sipariş mi oluşturuyorsun satılan fiyatın altına
Yok, major öncesi elime para geçtikçe alıyordum. Şimdi de drop düşünce onu satıp yerine bunu alıyorum. Devrim kasası falan düşerse major için ayırırım sadece. Bu işi profesyonel yapan biri değilim yani, kendi halimde takılıyorum.

Gene anlıyorsun ama benim hiçbir bilgim yok şuan şimdi al dediğin birşey var mı peki?

Bence mavi renkli AK-47 skinleri mavi tonunda her renk alınabılır güzel artacağını düşünüyorum ben ice iceload aldım bir tane AK-47 300 TL'ye mesela.

Kapsüle yatırım yapmak en temizi. 3 tl olacak, 1 sene sonra çok kara binecek.

Gene anlıyorsun ama benim hiçbir bilgim yok şuan şimdi al dediğin birşey var mı peki?
Benim de senden bir farkım yoktu. Sana balık vermek yerine tutmayı göstereyim. YouTube'daki Levia kanalından çok yararlanmıştım. Kanala ve Discord sunucusuna bakabilirsin. İşin temellerini öğrendin mi devamı geliyor zaten.

Mesela kasa almak istiyorsan kasanın açılma sayılarına, içinden çıkan skinlerin değerine ve ileride yükselme ihtimaline bakıyorsun genellikle. Parçalanmış kasası, Anubis Koleksiyonu'nu saymazsak en çok açılan ikinci kasaydı geçen ay. İçinden çıkan mesela Deagle Printstream de CS 2 ile yükselmesi beklenen bir skin.

Ben Asiimov'ların fazlasıyla artacağını düşünüyorum. Güzel olsun veya olmasın isim olarak çok bilinen bir skin sonuçta.

Kapsüle yatırım yapmak en temizi. 3 TL olacak, 1 sene sonra çok kara binecek.

2021'inkiler 90-100 civarlarına satılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…