Ousia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.349 Çözümler 11 15 Nisan 2023 #1 Bu videoda sol alttaki gibi font ve arayüzü yaptım. Herhangi bir yasaklama alır mıyım? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu videoda sol alttaki gibi font ve arayüzü yaptım. Herhangi bir yasaklama alır mıyım? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
H hasna711 Decapat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 152 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #3 Ousia dedi: Bu videoda sol alttaki gibi font ve arayüzü yaptım. Herhangi bir yasaklama alır mıyım? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Değil.
Ousia dedi: Bu videoda sol alttaki gibi font ve arayüzü yaptım. Herhangi bir yasaklama alır mıyım? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Değil.