Kaaneren Centipat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 166 Çözümler 1 Yer Meksika Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #1 CS:GO oynarken bir anda FOV bozuldu eskiden çok daha yakınken uzaklaştı ve ne yaparsam yapayım düzelmiyor ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mart 2021
CS:GO oynarken bir anda FOV bozuldu eskiden çok daha yakınken uzaklaştı ve ne yaparsam yapayım düzelmiyor ne yapmalıyım?
KaysRekt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Şubat 2019 Mesajlar 1.038 Çözümler 1 Yer MacLaren's Pub Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #2 Fov derecesi normalde 60'dır Konsola viewmodel_fov XX (istediğin değeri) yazarak fovu arttırabilirsin. Artı 0 Eksi
Fov derecesi normalde 60'dır Konsola viewmodel_fov XX (istediğin değeri) yazarak fovu arttırabilirsin.
KS KS Kaaneren Centipat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 166 Çözümler 1 Yer Meksika Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #3 KaysRekt dedi: Fov derecesi normalde 60'dır Konsola viewmodel_fov XX (istediğin değeri) yazarak fovu arttırabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. KaysRekt dedi: Fov derecesi normalde 60'dır Konsola viewmodel_fov XX (istediğin değeri) yazarak fovu arttırabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bu bilgiyi yeni öğrendim oyunda uyguladım fovu azalttım eskisindende iyi oldu ne kadar teşekkür etsem az. Artı 0 Eksi
KaysRekt dedi: Fov derecesi normalde 60'dır Konsola viewmodel_fov XX (istediğin değeri) yazarak fovu arttırabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. KaysRekt dedi: Fov derecesi normalde 60'dır Konsola viewmodel_fov XX (istediğin değeri) yazarak fovu arttırabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bu bilgiyi yeni öğrendim oyunda uyguladım fovu azalttım eskisindende iyi oldu ne kadar teşekkür etsem az.