CS:GO Fov Ayarlarının Değiştirilmesi FPS'ye Etki Eder mi?

icasilverballers

Hectopat
Yer
İstanbul
Merhaba herkese, CS:GO'da bir fov ayarı yaptım çok da güzel oldu fakat psikolojik midir bilmem ama FPS mi düşüyor Düşmüyor mu anlamadım.
Acaba CS:GO'da fovu değiştirince FPS'ye bir etkisi olur mu?
Bir de default (oyunun bize vermiş olduğu) fov'a nasıl geri dönebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fps ile fov ayarlarının bir bağlantısı olduğunu sanmıyorum ama size default fov/viewmodel ayarlarını yazayım.

Default fov/viewmodel ayarları:
viewmodel_fov 60
viewmodel_offset_x 1
viewmodel_offset_y 1
viewmodel_offset_z -1
cl_bob_lower_amt 21

Son düzenleme:
Fov ayarını arttırınca ekrana daha fazla kare çiziliyor. FPS'in çok fazla düşmemesi lazım aslında. Default ayarlar da bunlardır:
Viewmodel_fov 60 Viewmodel_offset_y 1 Viewmodel_offset_x 1 Viewmodel_offset_z -1

Fov ayarını arttırınca ekrana daha fazla kare çiziliyor. FPS'in çok fazla düşmemesi lazım aslında. Default ayarlar da bunlardır:
Viewmodel_fov 60 Viewmodel_offset_y 1 Viewmodel_offset_x 1 Viewmodel_offset_z 2
z 2 değil, -1 hocam. İsterseniz araştırın.

Viewmodel_fov 60 Viewmodel_offset_y 1 Viewmodel_offset_x 1 Viewmodel_offset_z [/QUOTE]

Aynen hocam ya da gangster misali
1 saat kadar oynayınca alıştım fps drop yokmuş. malum yeni pc alınca akıllarda acaba lar kalıyor

Aslında düşmemesi lazım.
Default viewmodel ayarları şu: viewmodel_presetpos 1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…