CS:GO FPS 400'den 190'a düştü

CrawLz

Kilopat
Merhabalar oyunda hiçbir ayarı ellememe rağmen FPS'im düştü ve artık kasmaya başladı oyun ayarlarım hepsi çok düşükte 4:3 kullanıcısıyım sebebini bulamadım. Ayarları resetleyip tekrar yaptım NVIDIA'daki ayarları da tekrardan yaptım ancak bir şey değişmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konuyu açan 4. kişi... Bende de, arkadaşlarımda da, forumdaki bazı kişilerde de var. Ne olduğu bilinmiyor.

Oyunda bu sıra böyle sorun yaşayan çok fazla var sanırım bir problem var. Ayarlarını yükseltip denediğin zaman da mı aynı, bazen ayarları yükseltmek FPS arttırıyor.

fps_max 0
fps_max_menu 0

Çözülmezse ; NVIDIA Ekran Kartı Sürücünüzü kaldırıp yeniden yükleyin.
Çözülmezse ; Termal Macun
Son çare ; Format

CS:GO'nun olayı bu zaten. Milattan öncenin oyun motorunu kullandıklarından optimizasyonu rezalet oluyor. Sisteminizde ilgili bir sıkıntı olmaması gerek. Sanırsam sorun CS:GO'da.
Ancak Minecraft’ta Valorant’ta da aynı sorunu yaşıyoruz. En azından ben ve arkadaşlarım.

CS:GO'nun olayı bu zaten. Milattan öncenin oyun motorunu kullandıklarından optimizasyonu rezalet oluyor. Sisteminizde ilgili bir sıkıntı olmaması gerek. Sanırsam sorun CS:GO'da.

CS:GO'nun optimizasyonunun gayet iyi olduğunu düşünüyorum. GT 710 bile çatır çatır oynatırken şu dedikleriniz saçma.

Yıllardır source 2 oyun motoru gelecek diye bekliyoruz. Bir 5 yıl daha var galiba Oyuncuları kalırsa şayet.

CS:GO'nun optimizasyonunun gayet iyi olduğunu düşünüyorum. GT 710 bile çatır çatır oynatırken şu dedikleriniz saçma.
O yüzden zaten yıllardır Source 2 gelmedi diye oyuncular CS:GO'yu bırakıyor. Aslında sorunu termal macuna bağlayan kişiden bu yorumun gelmesi gayet normal.

Yıllardır source 2 oyun motoru gelecek diye bekliyoruz. Bir 5 yıl daha var galiba Oyuncuları kalırsa şayet.
Bak bir örnek arkadaş da burda. Source 1 oyun motoru rezalet.

O yüzden zaten yıllardır Source 2 gelmedi diye oyuncular CS:GO'yu bırakıyor. Aslında sorunu termal macuna bağlayan kişiden bu yorumun gelmesi gayet normal.

Çünkü bildiğiniz gibi CS:GO işlemciye ağırlık veren bir oyun. Her neyse bilginizi sorgulamayım. Arkadaşın çare aradığı konuyu daha fazla doldurmazsanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…