Merhabalar oyunda hiçbir ayarı ellememe rağmen FPS'im düştü ve artık kasmaya başladı oyun ayarlarım hepsi çok düşükte 4:3 kullanıcısıyım sebebini bulamadım. Ayarları resetleyip tekrar yaptım NVIDIA'daki ayarları da tekrardan yaptım ancak bir şey değişmedi.
Oyunda bu sıra böyle sorun yaşayan çok fazla var sanırım bir problem var. Ayarlarını yükseltip denediğin zaman da mı aynı, bazen ayarları yükseltmek FPS arttırıyor.
CS:GO'nun olayı bu zaten. Milattan öncenin oyun motorunu kullandıklarından optimizasyonu rezalet oluyor. Sisteminizde ilgili bir sıkıntı olmaması gerek. Sanırsam sorun CS:GO'da.
CS:GO'nun olayı bu zaten. Milattan öncenin oyun motorunu kullandıklarından optimizasyonu rezalet oluyor. Sisteminizde ilgili bir sıkıntı olmaması gerek. Sanırsam sorun CS:GO'da.
O yüzden zaten yıllardır Source 2 gelmedi diye oyuncular CS:GO'yu bırakıyor. Aslında sorunu termal macuna bağlayan kişiden bu yorumun gelmesi gayet normal.
O yüzden zaten yıllardır Source 2 gelmedi diye oyuncular CS:GO'yu bırakıyor. Aslında sorunu termal macuna bağlayan kişiden bu yorumun gelmesi gayet normal.
Çünkü bildiğiniz gibi CS:GO işlemciye ağırlık veren bir oyun. Her neyse bilginizi sorgulamayım. Arkadaşın çare aradığı konuyu daha fazla doldurmazsanız sevinirim.