GustavoFring62 Picopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 317 Çözümler 1 5 Şubat 2022 #21 xGhostx dedi: Yok ki. Genişletmek için tıkla... Ya bütün ayarlara bak işte. Sabit olarak 75 ise mutlaka vardır.
xGhostx dedi: Yok ki. Genişletmek için tıkla... Ya bütün ayarlara bak işte. Sabit olarak 75 ise mutlaka vardır.
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.015 Çözümler 25 5 Şubat 2022 #22 Arkadaşım oyun ayarlarını at diyoruz atmıyorsun nasıl yardım ediceğiz sana?
xGhostx Centipat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 603 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #23 Heunzey dedi: Arkadaşım oyun ayarlarını at diyoruz atmıyorsun nasıl yardım ediceğiz sana? Genişletmek için tıkla... Atıyorum Şimdi Heunzey dedi: Arkadaşım oyun ayarlarını at diyoruz atmıyorsun nasıl yardım ediceğiz sana? Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri qweeq.PNG 580,6 KB · Görüntüleme: 43 s.PNG 645,4 KB · Görüntüleme: 37
Heunzey dedi: Arkadaşım oyun ayarlarını at diyoruz atmıyorsun nasıl yardım ediceğiz sana? Genişletmek için tıkla... Atıyorum Şimdi Heunzey dedi: Arkadaşım oyun ayarlarını at diyoruz atmıyorsun nasıl yardım ediceğiz sana? Genişletmek için tıkla...
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.015 Çözümler 25 5 Şubat 2022 #24 Görüntü modunu tam ekran yapıp bir de o şekilde deneyin. xGhostx dedi: Atıyorum şimdi. Genişletmek için tıkla...
Görüntü modunu tam ekran yapıp bir de o şekilde deneyin. xGhostx dedi: Atıyorum şimdi. Genişletmek için tıkla...
xGhostx Centipat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 603 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #25 Heunzey dedi: Görüntü modunu tam ekran yapıp bir de o şekilde deneyin. Genişletmek için tıkla... Zaten tam ekran da oynuyordum SS atmak için tam ekran pencereliye çektim Oyun oynanmıyor böyle kasıyor.
Heunzey dedi: Görüntü modunu tam ekran yapıp bir de o şekilde deneyin. Genişletmek için tıkla... Zaten tam ekran da oynuyordum SS atmak için tam ekran pencereliye çektim Oyun oynanmıyor böyle kasıyor.
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.015 Çözümler 25 5 Şubat 2022 #26 xGhostx dedi: Zaten tam ekran da oynuyordum SS atmak için tam ekran pencereliye çektim. Oyun oynanmıyor böyle kasıyor. Genişletmek için tıkla... Shader detayını düşüğe alın.
xGhostx dedi: Zaten tam ekran da oynuyordum SS atmak için tam ekran pencereliye çektim. Oyun oynanmıyor böyle kasıyor. Genişletmek için tıkla... Shader detayını düşüğe alın.
xGhostx Centipat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 603 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #27 Heunzey dedi: Shader detayını düşüğe alın. Genişletmek için tıkla... Shader ile alakası yok ki shader Full'ken 300'dü FPS şimdi 70 - 80. Düşüğe çektim gene 75 sabit
Heunzey dedi: Shader detayını düşüğe alın. Genişletmek için tıkla... Shader ile alakası yok ki shader Full'ken 300'dü FPS şimdi 70 - 80. Düşüğe çektim gene 75 sabit
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.015 Çözümler 25 5 Şubat 2022 #28 Ondan sonra böyle oldu. Böyle bir şey yazmışsınız neyden sonra böyle oldu?
xGhostx Centipat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 603 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #29 Heunzey dedi: Ondan sonra böyle oldu. Böyle bir şey yazmışsınız neden sonra böyle oldu? Genişletmek için tıkla... Demek istediğim daha önce yoktu sonra böyle oldu
Heunzey dedi: Ondan sonra böyle oldu. Böyle bir şey yazmışsınız neden sonra böyle oldu? Genişletmek için tıkla... Demek istediğim daha önce yoktu sonra böyle oldu