CS:GO FPS Artırma ve Ping Düşürme

Ew1rhan

Hectopat
Ne yaptıysam yapayım CS:GO'da yüksek FPS alamıyorum. İnternetten araştırdım bazı yöntemler uyguladık fakat çok bir faydasını görmedim. Oyuna girip bir maç başlattığımda yaklaşık 5 - 10 dk oynadıktan sonra ping giriyor ve bir daha gitmiyor. Bazen 400 bazen de 2000 ping gördüğüm oldu. Rekabetçi ve yoldaşa hiç giremiyorum. Girsem de W'ye bastığım an bilmediğim bir yere ışınlanıyorum. Ping düşürmek ve FPS arttırmak için çözüm önerisi olanlar yazarlarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
FPS ve ping yazılımsaldan çok donanımsal olduğu için internette gördüğünüz şeyler pek etki etmeyecektir. Etse bile maksimum %10 fayda alırsınız. FPS sorunu için sisteminizi belirtin lütfen. Pinginiz ise oldukça yüksek. Eğer WiFi ile bağlanıyor iseniz kablolu bağlantıya geçin. Arka planda herhangi bir indirme olmadığından emin olun. Ayrıca sizin haberiniz olmadan internetinizi kullanan birileri olabilir, bu yüzden mutlaka şifrenizi değiştirin ve güçlü bir WiFi şifresi kullanın. Sorununuz devam ediyor ise İSS müşteri hizmetlerini arayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…