CS:GO FPS artırma

misaj8

Hectopat
Selam, başlıktan da anlayacağınız gibi CS:GO'da nasıl FPS artırabilirim? Görüşlerinize açığım

Çözünürlüğü ve ayarları düşürerek, oyun sırasında arkadaki uygulamaları kapatarak, driver'ları güncel tutarak, BIOS üzerinden varsa bilgisayarı yüksek performans moduna alarak. Ve tabii ki sistem yükseltmesi yaparak .

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Çok detaylı yardımcı olacaktır.

HellianTV FPS arttırma videosunu izlemeni öneririm. Özet geçeyim
-Ayarları düşür.
-Ekran kartı driverine FPS optimizasyonu yap.
-FPS arttırma başlangıç komutlarını yaz.
-Çözünürlüğünü kesinlikle 4:3'e al. Benim önerim 1024x768'tir.

800x600 oynuyorum grafikler düşük arkadakileri uygulamaları kapatıyorum öyle giriyorum oyuna hellian TV yede baktım bazı videolarına ama genede işe yaramadı sadece 2-3 FPS artırdı

800x600 oynuyorum grafikler düşük arkadakileri uygulamaları kapatıyorum öyle giriyorum oyuna hellian TV yede baktım bazı videolarına ama genede işe yaramadı sadece 2-3 FPS artırdı.

İşlemcin eski bir Intel islemcisiyse başlatma seçeneklerine -noubershader yaz. Benim PC kaldırmıyordu CS:GO'yu. Bu kodla oynamaya başladım.

Hız aşırtmayı deneyebilirsin. Bilgisayarın biraz daha güç harcar ama FPS'i gerçekten arttırır.

Desparadoos'un bir videosu vardı. O çok işime yaradı. Ayrıca oyun içinde şu kodları yazdım:

R_dynamic 0
R_dynamiclightning 0
Mat_queue_mode 2
Preload komutu (hatırlamıyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…