Rehber CS:GO FPS artırma

SEPREX

Hectopat
Yer
De_dust2 Negev ile long tutuyor
Daha fazla  
Merhaba!

Benim kullandığım bazı FPS arttırma yolları var. Aşağıdaki adımları izleyin:

1. CS:GO'ya girip broken fang operasyonunun reklamını tekrar gösterme yapın, CS:GO'nun dosya konumunu açın ve bu yolları izleyin.

CS:GO\panorama\videos klasörünün ismini değiştirin. (Bunu yaparsanız oyunun ana ekrandaki arka plan siyah olur gözle görülür bir FPS artışı olur.)

2. CS:GO'ya girip ayarlar > ses > 3B sesi kapatın. Bu da gereksiz bir özelliktir.

3. -tickrate 128 -freq 75 -thread 4 +cl_forcepreload 1 -nod3D9ex1 +fps_max 0 -High -noborder -nojoy -novid +viewmodel_fov 68 +cl_showfps 1 +gl_lightholes 0 +r_mmx 1 +fastsprites 1 +hgibs 0 komutunu CS:GO başlatma seçeneklerine atın, maksimum FPS verecektir.

4. Ayarları düşürün.

5. Çoklu CPU kullanımında FPS karşılaştırması yapın. En yüksek FPS'yi hangi ayardan aldıysanız bunları yapın.

Merhaba!

1. CS:GO'ya girip Broken Fang operasyonunun reklamını tekrar gösterme yapın, CS:GO'nun dosya konumunu açın ve bu yolları izleyin.

CS:GO > Panorama > Videos klasörünün ismini değiştirin. (Bunu yaparsanız oyunun ana ekrandaki arka plan siyah olur gözle görülür bir FPS artışı olur.)

2. CS:GO'ya girip ayarlar > ses > 3B sesi kapatın, bu da gereksiz bir özelliktir.

3. (-tickrate 128 -freq 75 -thread 4 +cl_forcepreload 1 -nod3D9ex1 +fps_max 0 -High -noborder -nojoy -novid +viewmodel_fov 68 +cl_showfps 1 +gl_lightholes 0 +r_mmx 1 +fastsprites 1 +hgibs 0) bu komutu CS:GO başlatma seçeneklerine atın, maksimum FPS verecektir.

4. Ayarları düşürün.

5. Çoklu CPU kullanımında FPS karşılaştırması yapın en yüksek FPS'yi.
Hangi ayardan aldıysanız bunları yapın.
Güzel rehber olmuş hocam ama en klasik şeyler olmuş. Biraz daha bilinmeyen yollar olsaydı daha iyi olurmuş.

• 3B sesleri kapatmayın. Sonra oyunum ne hale geldi dersiniz.
  • Kodların çoğu sisteme göre değişir ve çoğu bir işe yaramaz.
  • CS:GO > Panorama > Videos işlemi lobide FPS'yi toparlar oyuna çok bir etkisi olmaz.
  • Ek olarak ayarları düşürmek her sistemde FPS artışı sağlamaz.

Merhaba!

1. CS:GO'ya girip broken fang operasyonunun reklamını tekrar gösterme yapın, CS:GO'nun dosya konumunu açın ve bu yolları izleyin.

CS:GO\panorama\videos klasörünün ismini değiştirin. (Bunu yaparsanız oyunun ana ekrandaki arka plan siyah olur gözle görülür bir FPS artışı olur.)

2. CS:GO'ya girip ayarlar > ses > 3B sesi kapatın. Bu da gereksiz bir özelliktir.

3. -tickrate 128 -freq 75 -thread 4 +cl_forcepreload 1 -nod3D9ex1 +fps_max 0 -High -noborder -nojoy -novid +viewmodel_fov 68 +cl_showfps 1 +gl_lightholes 0 +r_mmx 1 +fastsprites 1 +hgibs 0 komutunu CS:GO başlatma seçeneklerine atın, maksimum FPS verecektir.

4. Ayarları düşürün.

5. Çoklu CPU kullanımında FPS karşılaştırması yapın. En yüksek FPS'yi hangi ayardan aldıysanız bunları yapın.
Bu arada bazı hatalar var. "freq" değeri herkeste 75 olmayabilir. -thread kısmı -threads olarak yazılmalıydı bu arada onun yazılmasını tavsiye etmiyorum kesinlikle. Onun yerine o kodu yazmadan şunları yaparsanız performansınız daha da artacaktır. Görev yönetisici > Ayrıntılar > csgo.exe sağ tık > Benzeşmeyi ayarla > CPU 0 tikini kaldırın. Bunu her CS:GO girdiğinizde yapmanız lazım. "+viewmodel_fov 68" olayı hiç bir şekilde FPS arttırmaz. Aksine düşürebilir de sebebi ise silahın daha fazla detayını görüyorsunuz arkadaş bunu nereden okudu bilmiyorum. Diğer kodları bilmiyorum ama pek FPS arttıracağını sanmıyorum. Sisteminiz iyi ise ayarları en düşüğe çekmek zararlı olabilir. Biraz daha ortalamak ekran kartı kullanımınızı arttıracaktır.

Çoklu CPU ayarı kesinlikle açık olmalıdır. Yoksa sadece tek çekirdeği kullanır.

Fakat bende devre dışı iken iyi performans veriyor.
Bu arada bazı hatalar var. "freq" değeri herkeste 75 olmayabilir. -thread kısmı -threads olarak yazılmalıydı bu arada onun yazılmasını tavsiye etmiyorum kesinlikle. Onun yerine o kodu yazmadan şunları yaparsanız performansınız daha da artacaktır. Görev yönetisici > ayrıntılar > csgo.exe sağ tık > benzeşmeyi ayarla > CPU 0 tikini kaldırın. Bunu her CS:GO girdiğinizde yapmanız lazım. "+viewmodel_fov 68" olayı hiçbir şekilde FPS arttırmaz. Aksine düşürebilir de sebebi ise silahın daha fazla detayını görüyorsunuz arkadaş bunu nereden okudu bilmiyorum. Diğer kodları bilmiyorum ama pek FPS arttıracağını sanmıyorum. Sisteminiz iyi ise ayarları en düşüğe çekmek zararlı olabilir. Biraz daha ortalamak ekran kartı kullanımınızı arttıracaktır.

O benim özel ayarımdı arada kaynamış :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı