CS:GO FPS arttırma

Oyun esnasında Shift+Tab yap arkadaşlar menüsünü kapat. Arkadaş menüsü açıksa ve arkadaşların hareketli profile sahipse bile kasabilir sistemin. 1024×768 çözünürlük kullanıyorsun yüksek ihtimalle ama yine de önereyim.

Sistem özelliklerinizi ve ayarlarınızı yazın size yeni ayarlar önereyim. Oyun içi ayarlarınızın ekran görüntüsünü atarsanız daha da yardımcı olurum.

Dosya Ekleri

• Konu sahibinin sistem özelliklerini tahmin ediyorum.jpg
    Konu sahibinin sistem özelliklerini tahmin ediyorum.jpg
    11,3 KB · Görüntüleme: 210

4 GB RAM tek kanal ise 4 GB RAM daha ekleyerek çok az FPS kazandırılabilir ama bu işlemciyle biraz zor. Ekran kartında AMD Catalsyt (Ne deniyorsa) Çok Fazla overclock yapmadan az az artırım yapıp performans ayarında çalıştırın. Başlangıç ayarına da bunları ekleyin:
-high -tickrate 128 -novid -nojoy +mat_disable_fancy_blending 1 +mat_specular 0 -threads 2
-noubershader
Çözünürlüğü özel yapmadan 1024x768 veya 800x600 üzerinde deneyin.
(RAM 2 taneyse sorun yok anakart destekliyorsa takılabilir)

4 GB RAM tek kanal ise 4 GB RAM daha ekleyerek çok az FPS kazandırılabilir ama bu işlemciyle biraz zor. Ekran kartında AMD catalsyt (ne deniyorsa) çok fazla overclock yapmadan az az artırım yapıp performans ayarında çalıştırın. Başlangıç ayarına da bunları ekleyin:
-High -tickrate 128 -novid -nojoy +mat_disable_fancy_blending 1 +mat_specular 0 -threads 2
-Noubershader
Çözünürlüğü özel yapmadan 1024x768 veya 800x600 üzerinde deneyin.
(RAM 2 taneyse sorun yok anakart destekliyorsa takılabilir)

640x480'de oynuyorum ve DDR2 anakartım bu yüzden 4 GB RAM'i geçemiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı