CS:GO FPS arttırma

Scorpio92

Megapat
Daha fazla  
CS:GO 50-120 arası bir FPS var ama ben bunu arttırmak istiyorum. Oyun en düşük ayarlarda ekran kartım güncel ve ayarları düşükte ama FPS arttırmam gerek çünkü smoke felan geldiğinde mape göre FPS drop oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bendede başka bir sorun var 300 FPS falan alıyorum drop giriyor mesela Ne zaman flaş patlasa drop oluyor veya ne zaman drop olsa bu demekki flaş patlıyor demektir bende.

Bendede başka bir sorun var 300 FPS falan alıyorum drop giriyor mesela Ne zaman flaş patlasa drop oluyor veya ne zaman drop olsa bu demekki flaş patlıyor demektir bende.
V-Sync açıp dener misiniz? Bildiği kadarıyla, emin değilim, ekran yenileme oranından fazla FPS alırsanız gene drop olabiliyor.

V-Sync açıp dener misiniz? Bildiği kadarıyla, emin değilim, ekran yenileme oranından fazla FPS alırsanız gene drop olabiliyor.
V-Sync kullanmayı sevmiyorum gıcığıma gidiyor nedense galiba yine oluyor Monitör 60 Hz aldığım FPS 180+ En yüksek ayarlarda ( TÜM AYARLAR ) Ayarları düşüğe aldığım zaman psikolojim bozuluyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı