CS:GO'da FPS düşmesi oluyor, eskiden hiç yoktu. PC'yi sıfırladım yine aynı sorun var, 60-50'ye düşüyor. FPS nasıl düzelteceğim, GHz normal.
CS:GO'da FPS düşmesi oluyor, eskiden hiç yoktu. PC'yi sıfırladım yine aynı sorun var, 60-50'ye düşüyor. FPS nasıl düzelteceğim? GHz normal.
Grafik ayarlarından CS'yi seç ve son ayara al.
Çare ekran kartının CS:GO için en ideal olan sürümünü bulmak ben öyle çözdüm. NVIDIA ekran kartına sahip isen araştır internetten ve CS:GO için en ideal sürümü bulup indir.
![]()
Download The Latest Official NVIDIA Drivers
Download the latest official NVIDIA drivers to enhance your PC gaming experience and run apps faster.www.nvidia.com
Buradan aratarak eski sürümleri.
Çare ekran kartının CS:GO için en ideal olan sürümünü bulmak ben öyle çözdüm. NVIDIA ekran kartına sahip isen araştır internetten ve CS:GO için en ideal sürümü bulup indir.
![]()
Download the latest official NVIDIA drivers to enhance your PC gaming experience and run apps faster.www.nvidia.com
Buradan aratarak eski sürümleri bulabilirsin.
![]()
Buradan aratarak eski sürümleri bulabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.