Çözüldü CS:GO FPS düşmesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

haylex

Hectopat
Merhaba, dün CS:GO oynuyordum en yüksek ayarlarda 300FPS alabiliyorum. Donanımım iyi fakat bugün en düşük ayarlarda bile 10 FPS alamıyorum bu sorun nedendir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Galiba bilgisayara Bitcoin mining virüsü bulaşmış, format atarak çözdüm.
Merhaba, dün CS:GO oynuyordum en yüksek ayarlarda 300FPS alabiliyorum. Donanımım iyi fakat bugün en düşük ayarlarda bile 10 FPS alamıyorum bu sorun nedendir?

Bende dün 120FPS oynuyordum bugün girince droplar la 40FPS veriyordu. Sorunun çözümü varsa bende bilmek isterim.

Sıcaklıklar ne durumda? Bilgisayarın bakımını yapıyor musunuz? Arka planda sistemi zorlayabilecek uygulamalar çalışıyor mu? Bilgisayarınızda virüs var mı?

Tahminimce mevcut donanımınıza yazılım güncellemesi gelmiştir ve cs : go da yeni bir güncellemeyle oyununu bu yeni yazılım güncellemesine optimize etmiştir.Sürücülerinizi bir güncellemeyi deneyin bence.

Oyundayken bir kere Alt+Tab yapıp oyuna bir daha dönün olmazsa, CS:GO'nun başlatma kodlarına şunları yazın: -novid -nojoy -freq 60 -high -Console -tickrate 128 -threads 2 -fullscreen +cl_forcepreload 1 -nod3D9ex1

Technopat Haberler

Geri
Yukarı