Fatihho0 Hectopat Katılım 27 Ekim 2021 Mesajlar 294 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2022 #1 Herkese selam dün monitörümü değiştirdim ve artık DP ile bağlanıyorum monitörümde G-Sync açıkken de kapalıyken de FPS değerlerim çok düşmeye başladı. Tüm sürücülerim güncel bazen düzeliyor bazen çok düşüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2022
Herkese selam dün monitörümü değiştirdim ve artık DP ile bağlanıyorum monitörümde G-Sync açıkken de kapalıyken de FPS değerlerim çok düşmeye başladı. Tüm sürücülerim güncel bazen düzeliyor bazen çok düşüyor.
C4rWeX Decapat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 84 Yer Bilecik Bozüyük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Mayıs 2022 #2 monitörün kendi ayarları olabilir. onlara bi bak Artı 0 Eksi
KS KS Fatihho0 Hectopat Katılım 27 Ekim 2021 Mesajlar 294 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2022 #3 C4rWeX dedi: monitörün kendi ayarları olabilir. onlara bi bak Genişletmek için tıkla... Ne gibi ayarlar? Monitörümün modeli LG 32GN550-B. Allahını seven şu konuya bir bakıversin. Son düzenleme: 28 Mayıs 2022 Artı 0 Eksi
C4rWeX dedi: monitörün kendi ayarları olabilir. onlara bi bak Genişletmek için tıkla... Ne gibi ayarlar? Monitörümün modeli LG 32GN550-B. Allahını seven şu konuya bir bakıversin.
C4rWeX Decapat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 84 Yer Bilecik Bozüyük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Mayıs 2022 #4 Fatihho0 dedi: Ne gibi ayarlar? Monitörümün modeli LG 32GN550-B. Allahını seven şu konuya bir bakıversin. Genişletmek için tıkla... Monitörün alt kısmında oyun modu vb. Ayarlar var onlaru kurcala yada pc nin içindede ayarlar olabilir Artı 0 Eksi
Fatihho0 dedi: Ne gibi ayarlar? Monitörümün modeli LG 32GN550-B. Allahını seven şu konuya bir bakıversin. Genişletmek için tıkla... Monitörün alt kısmında oyun modu vb. Ayarlar var onlaru kurcala yada pc nin içindede ayarlar olabilir
KS KS Fatihho0 Hectopat Katılım 27 Ekim 2021 Mesajlar 294 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #5 C4rWeX dedi: Monitörün alt kısmında oyun modu vb. Ayarlar var onlaru kurcala yada pc nin içindede ayarlar olabilir Genişletmek için tıkla... 2 Oyun modu HDR FPS Movie Modları var hepsinde aynı. Artı 0 Eksi
C4rWeX dedi: Monitörün alt kısmında oyun modu vb. Ayarlar var onlaru kurcala yada pc nin içindede ayarlar olabilir Genişletmek için tıkla... 2 Oyun modu HDR FPS Movie Modları var hepsinde aynı.