CS:GO FPS düşmesi

ffreaky

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bildiğiniz gibi CS GO çok yüksek sistemler istemeyen bir oyun.
Fakat ben girdiğimde FPS sorunu yaşıyorum.
İşlemci ve ekran kartı kullanımı yükselmemesine rağmen FPS düşüyor.
Sebebini veya çözümünü bilen varsa açıklayabilir mi?
(Ekran kartı Driver'ım güncel)
Sistemim:

Başlatma seçenekleri:

Sorunumu açıklayıcı bir şekilde ifade ettiğimi düşünüyorum. Gösterilmesi gereken başka şeyler varsa onları da atabilirim.
(Umarım forum kurallarını ihlal etmemişimdir.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu süreçte yeni oyun motoru getirmeye çalışıyorlar. Benim sistemim ile dahil tam stabil çalışmayabiliyor. Ani bir Drop söz konusu değilse, 1280x960 ve en düşük ayarları öneririm. Ayrıca bir ayar daha vardı FPS sınırlama kodu onu da 60 yazıp kopyalayabilirsiniz.

Baslatma secekeneklerini kaldirip FPS’yi kontrol ettin mi? Ozellikle -noubershader FPS dusurebiliyor cogu sistemde.

i5 6400 ve GTX1660 Ti ile ben bile FPS sorunu yaşıyorum yeni gelen güncellemelerle birlikte gerçekten oyun berbat Bit hal almaya başladı oyun motoru değişikliği konuşuluyor ama ne zaman çözülür bilemiyorum i56400 ve GTX770 ile 300FPS sabit oynayabiliyordum eskiden.

Dostum senin sorunun işlemci kaynaklı. İşlemcin ile ekran kartı çok yüksek darboğaz yaptığı için daha düşük FPS alıyorsun ekran kartına yük binmediği için az FPS alıyorsun. Konu aç bunun için.

Biliyorum dostum işlemciyi i7 7700 ile güncelleyeceğim fakat demek istediğim daha ekran kartını güncelleyeli 1 gün oldu bundan önce GTX770 kullanıyordum ve 1-2 yıla kadar 300FPS aldığım oyunda son 3-4 aydır 300FPS'leri göremiyordum bile aynı sistemle sürekli temizleyip bakımını yapmama rağmen, güncelleme bazlı büyük FPS düşüşleri yaşandı oyunda ondan bahsediyorum tam olarak.

Anladım, lakin hiç bir sorun olmasa oyunda gene 300 FPS alamazsın. Ayrıca İ7 7700 güncellemesi yapma. Çok boş para verirsin. İşlemci, Anakart, RAM üçlüsü satıp Ryzen 5 1600 AF, B450M S2H, 16 GB RAM alabilirsin 1600-1700 TL 350-400 FPS alırsın.

Malesef AMD kullanmayı düşünmüyorum çünkü birçok parçayı satıp tekrar almam söz konusu ve uğraşacağımı düşünmüyorum, ayrıca 300 FPS alman mümkün değil demişsin fakat GTX770LE video çekerken bile FPS 250'nin altına düşmüyordu yıllardır oynuyorum oyunu ve güncellemeleri takip ediyorum şu an almam mümkün değil evet ama önceki haliyle 1660 Ti ile 600-700 FPS değerlerini görenler var.

Darboğaz yaptığı için alamazsın. Ekran kartına yük bindirmek gerekir. 1660 Ti ile 1920x1080 o değerlere ulaşamazsın. 4.3 Çözünürlükte alınmıştır.

Darboğaz yaptığı için alamazsın. Ekran kartına yük bindirmek gerekir. 1660 Ti ile 1920x1080 O değerlere ulaşamazsın. 4.3 çözünürlükte alınmıştır.

Zaten ben Full ayar diye bir tabir kullanmadım dostum kendi ayarlarımdan bahsediyorum FPS oyununda önemli olan kalite değildir ne kadar fazla performans aldığındır 4:3 çözünürlükten bahsediyorum tam olarak ve şu an darboğaz yaptığı için 4:3 çözünürlükte dahi 300FPS değerini alamıyorum 1660 Ti ile çok vasat bir durum işlemci güncellemesi yapmam gerekiyor acilen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…