m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.016 Çözümler 45 9 Mayıs 2021 #1 Merhabalar ben normalde orta küçükde kullanıyorum ama sol üste alındığını gördüm bu hangi kodla yapılıyor? Çözünürlüğüm 800X600. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mayıs 2021
Merhabalar ben normalde orta küçükde kullanıyorum ama sol üste alındığını gördüm bu hangi kodla yapılıyor? Çözünürlüğüm 800X600.
282742 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ekim 2019 Mesajlar 3.690 Makaleler 2 Çözümler 18 9 Mayıs 2021 #2 net_graph değerini değiştirerek yerini değiştirebiliyordunuz sanırım.
Call me Kem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 1.926 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Balıkesir 9 Mayıs 2021 #3 net_graphpos x X değerinin yerine istediğiniz bir değeri yazıyorsunuz. net_graphheight x Aynı şekilde bunun için de istediğiniz bir değeri yazarak beğendiğiniz konuma getirebilirsiniz.
net_graphpos x X değerinin yerine istediğiniz bir değeri yazıyorsunuz. net_graphheight x Aynı şekilde bunun için de istediğiniz bir değeri yazarak beğendiğiniz konuma getirebilirsiniz.
enesaygul07 Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 334 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PC Hırsızı 9 Mayıs 2021 #4 m47 dedi: Merhabalar ben normalde orta küçükde kullanıyorum ama sol üste alındığını gördüm bu hangi kodla yapılıyor? Çözünürlüğüm 800X600. Eki Görüntüle 1015045 Genişletmek için tıkla... net_graph 1: Fps göstergesini açmanızı sağlar. net_graph 0: Fps göstergesini kapamanızı sağlar. net_graphproportionalfont 0: Fps göstergesinin boyutunu küçültür. net_graphproportionalfont 1: Fps göstergesinin boyutunu büyültür. net_graphpos 1: Fps göstergesini ekranın sağına alır. net_graphpos 2: Fps göstergesini ekranın ortasına alır. net_graphpos 3: Fps göstergesini ekranın soluna alır. cl_showfps 1: Ekranın sol üstünde farklı bir fps göstergesi açar. net_graphheight 1: Fps göstergesini ekranın aşağısına alır. net_graphheight 730: Fps göstergesini ekranın en üstüne alır.
m47 dedi: Merhabalar ben normalde orta küçükde kullanıyorum ama sol üste alındığını gördüm bu hangi kodla yapılıyor? Çözünürlüğüm 800X600. Eki Görüntüle 1015045 Genişletmek için tıkla... net_graph 1: Fps göstergesini açmanızı sağlar. net_graph 0: Fps göstergesini kapamanızı sağlar. net_graphproportionalfont 0: Fps göstergesinin boyutunu küçültür. net_graphproportionalfont 1: Fps göstergesinin boyutunu büyültür. net_graphpos 1: Fps göstergesini ekranın sağına alır. net_graphpos 2: Fps göstergesini ekranın ortasına alır. net_graphpos 3: Fps göstergesini ekranın soluna alır. cl_showfps 1: Ekranın sol üstünde farklı bir fps göstergesi açar. net_graphheight 1: Fps göstergesini ekranın aşağısına alır. net_graphheight 730: Fps göstergesini ekranın en üstüne alır.