CS:GO FPS kaça sabitlenmeli?

İşletim sistemi
Windows 10

Troll Face

Hectopat
RAM
8gb 3200mhz
SSD veya HDD modeli
240gb ssd
Ekran kartı
Rx560 4gb
Anakart
B450m
İşlemci
R3 1200af
Arkadaşlar oyunda ortalama olarak düşük ayarlarda 1080p çözünürlükte 170 FPS alıyorum. Arada bir nadirde olsa 140'lara düşüyor. 75Hz monitörün var oyunda V-Sync açınca silah sanki titreye titreye harekete ediyor ve bu beni rahatsız ediyor. Sizce FPS'yi kaça sabitlemeliyim ya da başka öneriniz var mı? Ayrıca FPS kilidini açınca 100FPS ve 200FPS arasında çok akıcılık farkı var. Ama monitör 75 Hz. Biri bana açıklayıp çözüm önerebilir mi? Kafam karıştı. Oyunun FPS kilidi açık halde içinde bulunduğu değerler. Ayrıca sıcaklık dereceleri iyi mi?

Dosya Ekleri

• IMG_20220205_182723.jpg
    99,2 KB · Görüntüleme: 131
Son düzenleme:
Ekran yenileme hızınızı 2 ile çarpıp 1 ekleyin.

FPS sabitlemeyin özellikle bu tarz oyunlarda. Çünkü ne kadar çok FPS alırsanız input lag o kadar azalır ve o kadar seri oynarsınız.

İnternette CS:GO ile ipuçları hakkında şeyler araştırıyordum FPS dropunu azalttığını söylüyordu ve denediğimde verimli bir performans aldım.

Drop yemiyosanız oynayın gitsin.

Peki hiç sabitlememek mi yoksa bu mu? Ayrıca korkum şu. Şimdi ben FPS'yi sabitlemezsem yüksek akıcılığa alışırsam ileride CS:GO'da FPS'im düşerse kötü hissederim diye düşünüyorum. CS:GO'da sizce ileriki zamanlarda 4 sene mesela pek bir FPS düşüşü olur mu? Gerçi Source 2'ye geçilirse FPS katlanır ama siz ne düşünüyorsunuz?

Hocam ileride güncellemeler ile FPS düşebilir ama dediğim gibi drop sorunu yaşıyosanız dediğimi yapın.

Hocam ileride güncellemeler ile FPS düşebilir ama dediğim gibi drop sorunu yaşıyosanız dediğimi yapın.

Peki hocam 4 sene içerisinde kaç FPS düşüş olur tahmini olarak? Ayrıca sıcaklık değerlerim normal mi? Drop sorunu yok sabitlemeden oynasam sıkıntı olur mu?
Ayrıca FPS limiti olmadan 200FPS ve 150 FPS alan iki bilgisayar düşünün ikisi de 75Hz monitöre sahip. Hangisi daha akıcı olur yoksa akıcılık aynı mı olur? Kusura bakmayın çok soru sordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…