buckeyeZ Centipat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 32 4 Ekim 2020 #1 Selam, CS:GO 60FPS değerlerinde alıyorum, bu FPS'yi yükseltme öneriniz var mı? Oyundan zevk alamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ekim 2020
Selam, CS:GO 60FPS değerlerinde alıyorum, bu FPS'yi yükseltme öneriniz var mı? Oyundan zevk alamıyorum.
tristessehivernale Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.010 Makaleler 63 Çözümler 170 4 Ekim 2020 #2 Sistem özellikleriniz nedir? Artı 0 Eksi
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 4 Ekim 2020 #3 tristessehivernale dedi: Sistem özellikleriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Evet, yine sistemsiz yardım olayı. Artı 0 Eksi
tristessehivernale dedi: Sistem özellikleriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Evet, yine sistemsiz yardım olayı.
Ssansarsalvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.724 Çözümler 22 4 Ekim 2020 #4 Ben 100 üzeri FPS alıyorum. Yine de V-SYNC açıyorum, daha güzel oluyor. Daha fazla FPS alacağım diye grafiğini çöp etme, şu anki FPS'in gayet iyi. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ekim 2020 Artı 0 Eksi
Ben 100 üzeri FPS alıyorum. Yine de V-SYNC açıyorum, daha güzel oluyor. Daha fazla FPS alacağım diye grafiğini çöp etme, şu anki FPS'in gayet iyi.
tristessehivernale Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.010 Makaleler 63 Çözümler 170 4 Ekim 2020 #5 Affansen dedi: Evet, yine sistemsiz yardım olayı. Genişletmek için tıkla... Tamam dostum, böyle gereksiz mesaj atarak sen bayağı bir katkıda bulunuyorsun açıkçası. Artı 1 Eksi
Affansen dedi: Evet, yine sistemsiz yardım olayı. Genişletmek için tıkla... Tamam dostum, böyle gereksiz mesaj atarak sen bayağı bir katkıda bulunuyorsun açıkçası.
KS KS buckeyeZ Centipat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 32 4 Ekim 2020 #6 tristessehivernale dedi: Sistem özellikleriniz nedir? Genişletmek için tıkla... ATI Radeon 4800 series ekran kartı. Intel Pentium Dual-Core E6300 çift çekirdek. 4 GB RAM. Affansen dedi: Evet, yine sistemsiz yardım olayı. Genişletmek için tıkla... Kardeşim soru incelenirken düzenleyip sistemi yazmıştım ama yayınlnınca eklenmemiş ne yazık ki Bundan sonra sistemini yazmış kişilere cevap yazarsan sorunun çözülür senin de. Artı 0 Eksi
tristessehivernale dedi: Sistem özellikleriniz nedir? Genişletmek için tıkla... ATI Radeon 4800 series ekran kartı. Intel Pentium Dual-Core E6300 çift çekirdek. 4 GB RAM. Affansen dedi: Evet, yine sistemsiz yardım olayı. Genişletmek için tıkla... Kardeşim soru incelenirken düzenleyip sistemi yazmıştım ama yayınlnınca eklenmemiş ne yazık ki Bundan sonra sistemini yazmış kişilere cevap yazarsan sorunun çözülür senin de.