verakarma Centipat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Kadın 23 Mart 2023 #11 ezuer dedi: Driver ayarlarından ekran ölçeklendirme modunu tam panel yaparak köşedeki siyah barları kaldırabilirsiniz. Etkili bir FPS artışı için işlemcinizi ve sisteminizi yenilemek gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Sorun şu ki bunu bulamıyorum. Driverda görünmüyor.
ezuer dedi: Driver ayarlarından ekran ölçeklendirme modunu tam panel yaparak köşedeki siyah barları kaldırabilirsiniz. Etkili bir FPS artışı için işlemcinizi ve sisteminizi yenilemek gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Sorun şu ki bunu bulamıyorum. Driverda görünmüyor.
ezuer Kilopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 4.182 Çözümler 63 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: RX 6600 İşlemci: Ryzen 5 5500 RAM: Kingston HyperX Fury 1x16 GB Anakart: Gigabyte A320M-H PSU: NZXT C550 SSD: Samsung 970 EVO Plus 1 TB SSD2: Patriot P210 256 GB HDD: Seagate Barracuda 1 TB Cinsiyet Erkek 23 Mart 2023 #12 verakarma dedi: Sorun şu ki bunu bulamıyorum. Driverda görünmüyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
verakarma dedi: Sorun şu ki bunu bulamıyorum. Driverda görünmüyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et