CS:GO FPS sabitleme

tapzz

Hectopat
Arkadaşlar, AMD Ryzen5 3600 Gigabyte B450MS2H 2x8GB 3000MHz RAM ve RX5500 XT sahibim. CS FPS değerlerimi 250 sabitlemek istiyorum aslında 399 falan alabiliyorum ama ara sıra olan dalgalanmalar canımı sıkıyor. Throttlestop sistemde "CPU not supported" hatası atmaktadır. Oyun içi FPS_MAX 250 komutu işlevsiz nasıl çözüm bulabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, AMD Ryzen5 3600 Gigabyte B450MS2H 2x8GB 3000MHz RAM ve RX5500 XT sahibim. CS FPS değerlerimi 250 sabitlemek istiyorum aslında 399 falan alabiliyorum ama ara sıra olan dalgalanmalar canımı sıkıyor. Throttlestop sistemde "CPU not supported" hatası atmaktadır. Oyun içi FPS_MAX 250 komutu işlevsiz nasıl çözüm bulabilirim?

Windows 10 kullandığınızı varsayıyorum.

Başlat > Ayarlar > Oyun > Oyun Çubuğu

Gelen ekranda ilk iki sırada

1) "Oyun kliplerini ve ekran görüntülerini kaydedi ve Oyun Çubuğu kullanarak yayınlayın" seçeneğini kapalı hale getirin.
2) "Denetleyici üzerindeki bu düğmeyi kullanarak Oyun Çubuğu'nu açın" seçeneğinin tikini kaldırın.

Eğer PC'nizde Xbox uygulaması yüklü ise, (%99 yüklüdür)

Başlat > Xbox yazın ve uygulamayı açın. Microsoft hesabınızla giriş yapın. Sol alttaki Ayarlar kısmına gelin.

Önünüze gelen yerde yukarıdaki sekmelerde Oyun DVR sekmesine gelin.

"Oyun kliplerini ve ekran görüntülerini DVR kullanarak kaydedin veya yayınlayın" seçeneğini kapatın.

Not : İlk yazdığım şeyleri ayarlardan yaptıysanız, Xbox uygulamasında Oyun DVR kısmına zaten erişemezsiniz. O yüzden ilk işlemi yaptıysanız Xbox uygulaması ile ilgili yazdıklarıma gerek kalmayacaktır.

-------------------------

Bundan sonra eğer farklı bir problem mevcut değilse, oyun içinde fps_max "değer" komutu çalışır hale gelmelidir.

Fps_max komutu neden çalışmıyor? Merak ettiğimden soruyorum. Sebep olan sorunu bilen bir arkadaş söyleyebilir mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı