Mustafa@PC Hectopat Katılım 8 Ağustos 2012 Mesajlar 480 Makaleler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2015 #11 Source motorunda mı bir şey yaptılar acaba. Son DOTA 2 güncellemesi ile ben de 5-6 fps düşüşü yaşadım ve CPU her zamankinden çok fazla kullanılıyor... Source 2 gelse de rahat etsek Bakar mısın oyun sırasında CPU kullanımı her zamankinden yüksek mi ?
Source motorunda mı bir şey yaptılar acaba. Son DOTA 2 güncellemesi ile ben de 5-6 fps düşüşü yaşadım ve CPU her zamankinden çok fazla kullanılıyor... Source 2 gelse de rahat etsek Bakar mısın oyun sırasında CPU kullanımı her zamankinden yüksek mi ?
Sociologist Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Kasım 2013 Mesajlar 2.783 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2015 #12 Source 2 geldikten sonra CSGO ona geçirilmeli ve fiyatı arttırılmalı artık.
jihadlife Hectopat Katılım 2 Nisan 2015 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2015 #13 Hemen açıklayayım Multicore rending'i kapatırsan oyunu sadece 1 işlemci ile oynarsın eğer açarsan bütün işlemcilerini kullanır daha fazla performans arttırmış olursun Multicore rending i açmanı tavsiye ederim onun görüntü kalitesiyle alakası yoktur
Hemen açıklayayım Multicore rending'i kapatırsan oyunu sadece 1 işlemci ile oynarsın eğer açarsan bütün işlemcilerini kullanır daha fazla performans arttırmış olursun Multicore rending i açmanı tavsiye ederim onun görüntü kalitesiyle alakası yoktur