R1xy Hectopat Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2022 #1 FPS 60'a sabitlendi fps_max 0 işe yaramıyor. Başka bildiğiniz bir çözüm yolu var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2022
ReastngdaBest Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım 4 Ocak 2022 #11 R1xy dedi: AMD kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben AMD'nin eski bir yazılımını kullandığım için sende böyle gözükmez ama ayarlarda aynısı olduğunu biliyorum. Belirttiğim ayarı kapalı yaparsanız sorununuz çözülür. --Edit-- İnternetten buldum görüntüyü, kırmızı dikdörtgen içine aldığım seçenek. Dosya Ekleri dikey.PNG 114,3 KB · Görüntüleme: 329 heyy.png 191,9 KB · Görüntüleme: 336 Artı 0 Eksi
R1xy dedi: AMD kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben AMD'nin eski bir yazılımını kullandığım için sende böyle gözükmez ama ayarlarda aynısı olduğunu biliyorum. Belirttiğim ayarı kapalı yaparsanız sorununuz çözülür. --Edit-- İnternetten buldum görüntüyü, kırmızı dikdörtgen içine aldığım seçenek.