CS:GO FPS sorunu

coNs

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Oyunu aldığım ilk günden beri fps sıkıntısı çekmekteyim. 30fps'den üstünü görmedim aldığımdan beri. Bugün PC formattan geldi, 80 hatta 100 fps gördüm , ancak 3 saniyeliğine. sonra tekrar 15 fps'ye düştü 3 saniye sonra tekrar 80-100fps'ye çıktı. Bunun çözümü yok mu, sabitleyemezmiyim arkadaşlar, laptobum Lenovo ideapad Z570. Özellikleri resimde. Çıldıracağım ya 50fps alsam yeterli. Yardımcı olana çok teşekkür ediyorum. Tüm driverlarım güncel.

sistem.png

Yok mu yardım eden ?

Son düzenleyen: Moderatör:
CS:GO performansı öncellikle cpu'ya bağlıdır. Senin işlemciyle en fazla stabil 100fps alırsın. Oyunun içinde - fps_max "0" ve cl_forcepreload "1" yaz. Steamden başlangıç ayarı olarak bunları kullanabilirsin : -useforcedmparms -noforcemparms -noforcemaccel -noforcemspd -freq 120 -noaafonts -novid -high -threads 8 -console -nojoy -nod3d9ex +mat_queue_mode 2 +mat_vignette_enable 0 -tickrate 128 -full ; hepsine teker teker bak internetten hangisi işine yarıyorsa seç beğen kullan. Ve en önemlisi laptopunu iyi soğut çünkü işlemcin çok ısınacak ısındıkça fpsin düşecek. Fpsni 70 maxlarsan input lag sıkıntısı yaşarsın maxlamassanda işlemcin ısınacak.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı