MehmetBayrak Kilopat Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 569 Çözümler 2 28 Haziran 2020 #1 CS:GO'da önümde takım arkadaşları yokken 35-40 FPS. Önüme takım arkadaşları çıkınca 12-15 FPS oluyor ben bunu nasıl düzeltirim?
CS:GO'da önümde takım arkadaşları yokken 35-40 FPS. Önüme takım arkadaşları çıkınca 12-15 FPS oluyor ben bunu nasıl düzeltirim?
A akiyorm Kilopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 1.944 Çözümler 39 28 Haziran 2020 #2 Sistem bilgilerinizi belirtin. Artı 0 Eksi
mustafa tuman Decapat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 27 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2020 #3 Sisteminiz ile alakalı bir problem. Artı 0 Eksi
KS KS MehmetBayrak Kilopat Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 569 Çözümler 2 28 Haziran 2020 #4 Çöp Intel Pentium P6100 2 çekirdek 2.00GHz. NVIDIA 310M. 6 GB RAM. 500GB HDD. Biliyorum bu sistem CS:GO için yeterli değil. Artı 0 Eksi
Çöp Intel Pentium P6100 2 çekirdek 2.00GHz. NVIDIA 310M. 6 GB RAM. 500GB HDD. Biliyorum bu sistem CS:GO için yeterli değil.
A akiyorm Kilopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 1.944 Çözümler 39 28 Haziran 2020 #5 MehmetBayrak dedi: Çöp Intel Pentium P6100 2 çekirdek 2.00GHz. NVIDIA 310M. 6 GB RAM. 500GB HDD. Biliyorum bu sistem CS:GO için yeterli değil Genişletmek için tıkla... Bu sistemle bu FPS'ler normal hele ki son gelen optimizasyon sorunlu güncellemeler sonrası. @tristessehivernale'ın yapmış olduğu bu rehbere dilersen bir göz at; [Yenilendi] CS:GO FPS yükseltme rehberi - Technopat Sosyal Artı 0 Eksi
MehmetBayrak dedi: Çöp Intel Pentium P6100 2 çekirdek 2.00GHz. NVIDIA 310M. 6 GB RAM. 500GB HDD. Biliyorum bu sistem CS:GO için yeterli değil Genişletmek için tıkla... Bu sistemle bu FPS'ler normal hele ki son gelen optimizasyon sorunlu güncellemeler sonrası. @tristessehivernale'ın yapmış olduğu bu rehbere dilersen bir göz at; [Yenilendi] CS:GO FPS yükseltme rehberi - Technopat Sosyal
Jakes Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 427 28 Haziran 2020 #6 Zaten FPS ekrandaki görüntüye göre değişiklik gösterir. Örnek: Duvarın dibine gelip ekranda sadece duvar olunca aldığınız FPS; çatışma esnasında olan FPS. Sizce hangisinde daha fazla FPS alırsınız? Artı 0 Eksi
Zaten FPS ekrandaki görüntüye göre değişiklik gösterir. Örnek: Duvarın dibine gelip ekranda sadece duvar olunca aldığınız FPS; çatışma esnasında olan FPS. Sizce hangisinde daha fazla FPS alırsınız?
Tipitip Hectopat Katılım 2 Ekim 2017 Mesajlar 818 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2020 #7 MehmetBayrak dedi: Çöp Intel Pentium P6100 2 çekirdek 2.00GHz. NVIDIA 310M. 6 GB RAM. 500GB HDD. Biliyorum bu sistem CS:GO için yeterli değil Genişletmek için tıkla... Bence elinizdeki bilgisayarı satın üstüne bir miktar para koyup konu açın. En azından CS:GO için bir bilgisayar toplayalım. Artı 0 Eksi
MehmetBayrak dedi: Çöp Intel Pentium P6100 2 çekirdek 2.00GHz. NVIDIA 310M. 6 GB RAM. 500GB HDD. Biliyorum bu sistem CS:GO için yeterli değil Genişletmek için tıkla... Bence elinizdeki bilgisayarı satın üstüne bir miktar para koyup konu açın. En azından CS:GO için bir bilgisayar toplayalım.
KS KS MehmetBayrak Kilopat Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 569 Çözümler 2 28 Haziran 2020 #8 Tipitip dedi: Bence elinizdeki bilgisayarı satın üstüne bir miktar para koyup konu açın. En azından CS:GO için bir bilgisayar toplayalım. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz doğru ama alan olmaz bu PC'yi şu sınav sonuçlarını bekliyorum ona göre PC alacağız. Artı 0 Eksi
Tipitip dedi: Bence elinizdeki bilgisayarı satın üstüne bir miktar para koyup konu açın. En azından CS:GO için bir bilgisayar toplayalım. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz doğru ama alan olmaz bu PC'yi şu sınav sonuçlarını bekliyorum ona göre PC alacağız.
Jakes Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 427 28 Haziran 2020 #9 MehmetBayrak dedi: Dediğiniz doğru ama alan olmaz bu PC'yi şu sınav sonuçlarını bekliyorum ona göre PC alacağız. Genişletmek için tıkla... Laptop mu alacaksınız yoksa masaüstü mü? Bu konularda pek bir bilgim yok ama bütçeye göre belki birkaç şey bulabilirim. Artı 0 Eksi
MehmetBayrak dedi: Dediğiniz doğru ama alan olmaz bu PC'yi şu sınav sonuçlarını bekliyorum ona göre PC alacağız. Genişletmek için tıkla... Laptop mu alacaksınız yoksa masaüstü mü? Bu konularda pek bir bilgim yok ama bütçeye göre belki birkaç şey bulabilirim.
A akiyorm Kilopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 1.944 Çözümler 39 28 Haziran 2020 #10 Jakes dedi: Laptop mu alacaksınız yoksa masaüstü mü? Bu konularda pek bir bilgim yok ama bütçeye göre belki birkaç şey bulabilirim. Genişletmek için tıkla... Alıcağı zaman bunun için yeni konu açar. Artı 0 Eksi
Jakes dedi: Laptop mu alacaksınız yoksa masaüstü mü? Bu konularda pek bir bilgim yok ama bütçeye göre belki birkaç şey bulabilirim. Genişletmek için tıkla... Alıcağı zaman bunun için yeni konu açar.