CS:GO FPS yüksek olmasına rağmen kasma sorunu

migration

Megapat
Başlık garip gelebilir ama öyle. Zaman zaman 300+ FPS bile aldıgım oyunu keyifli oynayamıyorum. Takılmalar ve kasmalara maruz kalıyorum. Rainbow Six Siege, Far Cry Primal, GTA V, Watch Dogs 2 gibi oyunlar oynadım. Hiçbiri böyle olmadı. Hemen sistemi yazıp sizlerden çözüm bekliyorum. Çok sinir bozucu bir durum. İnşallah çözüm çıkar.

Sistem:
  • GTX 1050 Ti Gaming X 4G
  • AMD Ryzen 5 1600 3.40 GHz
  • Crucial (2x8) RAM 3000 MHz
  • 120 GB Force LE200 SSD
  • HDD 500 GB (Oyunu en son buna yükledim. Önceden SSD' de yüklüydü. Belki SSD kaynaklıdır dedim ama değişmedi.)
  • Ryzen Destekli B350 M PRO VDH Anakart
  • 500 W XIGMATEK Güç kaynağı
Oyun içi değerlerini görüyosunuz. Bir an 250 FPS alırken anlık 220 -200 oluyor bazen daha fazla düşüyor. Oyundan hiç 250 FPS üstü hazzı alamadım. Hatta V-Sync açtıgım halde droplar takılmalar kasmalar oluyor.
x1.PNG
x2.PNG
x1.PNG
x2.PNG
x3.PNG
x.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
EBA31C6E-ACA4-4A18-AEF3-5470F748635F.png
Eğer monitör 60 Hz ise 250 FPS tadı alamazsınız zaten. Her ne kadar 250 FPS bile alsan sen onu 60 FPS olarak göreceksin. 60 FPS hissi veriyor mu? Monitörün ne?
60 FPS'te akıcı olması lazım ama olmuyor. Hatta oyuna girerken monitörü 75 Hz yapıp giriyorum böyle bi an rahatlama oluyor ama oyunda gene takılmalar oluyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı