K KafamKocaman Decapat Katılım 2 Temmuz 2018 Mesajlar 20 Çözümler 1 14 Eylül 2018 #1 Arkadaşlar merhaba. CS:GO'da 250-300 FPS alıyordum. Ardından oyundan çıkıp tekrar girdim ve FPS 25'e sabitlendi. Oyunu silip tekrar yükledim. Biraz oynadım ve tekrar çıkıp girince gene oldu. Nasıl çözerim? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Eylül 2018
Arkadaşlar merhaba. CS:GO'da 250-300 FPS alıyordum. Ardından oyundan çıkıp tekrar girdim ve FPS 25'e sabitlendi. Oyunu silip tekrar yükledim. Biraz oynadım ve tekrar çıkıp girince gene oldu. Nasıl çözerim?
Çözüm K K KafamKocaman 14 Eylül 2018 Yazılım güncelleme varmış. Yaptım düzeldi şu anlık. Teşekkür ederim.
Kazuhira Miller Kilopat Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 820 Çözümler 1 Yer Mother Base Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Eylül 2018 #11 Steam`in FPS göstergesi doğru göstermiyor. MSI Afterburner ile hem FPS hemde sıcaklığa yeniden bakın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Steam`in FPS göstergesi doğru göstermiyor. MSI Afterburner ile hem FPS hemde sıcaklığa yeniden bakın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS K KafamKocaman Decapat Katılım 2 Temmuz 2018 Mesajlar 20 Çözümler 1 14 Eylül 2018 #12 Yazılım güncelleme varmış. Yaptım düzeldi şu anlık. Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi Çözüm