CrawLz Kilopat Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 218 26 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar CS:GO fragmovie için maç tekrarında sinematik bir görüntü için uçarak görüntü almak istiyorum ama hangi kodları kullanmalıyım bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Eylül 2020
Arkadaşlar CS:GO fragmovie için maç tekrarında sinematik bir görüntü için uçarak görüntü almak istiyorum ama hangi kodları kullanmalıyım bilmiyorum.
ixdrone Decipat Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 700 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi / Oyun geliştirici 26 Eylül 2020 #2 İşinize yarayabilecek bir link bırakıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
İşinize yarayabilecek bir link bırakıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et