Arkadaşlar 4K LG FreeSync monitör aldım. Ekran kartım 5700 XT.
FreeSync açtım. Bunun dışında ayarların en altında yer alan hareket izi ve dikey eşitleme gibi gibi ayarları kapadım. Bunlardan açmam gereken bir ayar var mı?
EKran kartı özelliklerinizden, oyun profili için Geliştirilmiş Senkronizasyon'u da açarsanız olabilecek en düşük gecikme + görsel stabilliğe ulaşmış olursunuz.
EKran kartı özelliklerinizden, oyun profili için Geliştirilmiş Senkronizasyon'u da açarsanız olabilecek en düşük gecikme + görsel stabilliğe ulaşmış olursunuz.
Açın. Borderless fullscreen ya da fullscreen oynadığınız bütün oyunlarda oyun içi V-Sync'i kapatıp, AMD Geliştirilmiş Senkronizasyon'u açmanızı öneririm. Freesync ile el ele çalışıp görüntünün ekrana daha kısa sürede gelmesini sağlıyorlar.
Açın. Borderless fullscreen ya da fullscreen oynadığınız bütün oyunlarda oyun içi V-Sync'i kapatıp, AMD Geliştirilmiş Senkronizasyon'u açmanızı öneririm. Freesync ile el ele çalışıp görüntünün ekrana daha kısa sürede gelmesini sağlıyorlar.
Mümkünse onlar da devre dışı olsun. Zaten dikey eşitlemenin diğer adı V-Sync. FreeSync gibi FPS'inizi monitörünüzün HZ değerine sabitliyor. Hareket izi ise sağa sola dönünce sanki bir sarhoşluk efekti veriyor. Kısacası ikisini de kullanmayın.