Eskilerdenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 1.715 Çözümler 11 29 Kasım 2020 #1 AMD ayarlarından FreeSync'i açıyorum ama ayarlar değişmiyor. Hemen açılıyor; tekrardan ayarlar değişmiyor. Nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Kasım 2020
AMD ayarlarından FreeSync'i açıyorum ama ayarlar değişmiyor. Hemen açılıyor; tekrardan ayarlar değişmiyor. Nasıl düzeltebilirim?
A akt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 1.578 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2020 #2 Eskilerdenn dedi: AMD ayarlarından FreeSync'i açıyorum ama ayarlar değişmiyor. Hemen açılıyor; tekrardan ayarlar değişmiyor. Nasıl düzeltebilirim? Eki Görüntüle 755975 Genişletmek için tıkla... Ben FreeSync'i monitör üzerinden kapatıp açıyorum sizde öyle yapabilirsiniz. Kesin olarak kapanır.
Eskilerdenn dedi: AMD ayarlarından FreeSync'i açıyorum ama ayarlar değişmiyor. Hemen açılıyor; tekrardan ayarlar değişmiyor. Nasıl düzeltebilirim? Eki Görüntüle 755975 Genişletmek için tıkla... Ben FreeSync'i monitör üzerinden kapatıp açıyorum sizde öyle yapabilirsiniz. Kesin olarak kapanır.
M3RCURY Hectopat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 57 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2020 #3 akt dedi: Ben FreeSync'i monitör üzerinden kapatıp açıyorum sizde öyle yapabilirsiniz. Kesin olarak kapanır. Genişletmek için tıkla... Sürekli açık kalırsa sıkıntımı oluyor hocam hep açık bende?
akt dedi: Ben FreeSync'i monitör üzerinden kapatıp açıyorum sizde öyle yapabilirsiniz. Kesin olarak kapanır. Genişletmek için tıkla... Sürekli açık kalırsa sıkıntımı oluyor hocam hep açık bende?
A akt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 1.578 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2020 #4 M3RCURY dedi: Sürekli açık kalırsa sıkıntımı oluyor hocam hep açık bende? Genişletmek için tıkla... Monitör gecikmesi (ms) artar. İhtiyacım olmadığı oyunlarda kapatıyorum. Veya rekabetçi bir oyun oynarken.
M3RCURY dedi: Sürekli açık kalırsa sıkıntımı oluyor hocam hep açık bende? Genişletmek için tıkla... Monitör gecikmesi (ms) artar. İhtiyacım olmadığı oyunlarda kapatıyorum. Veya rekabetçi bir oyun oynarken.