N n0n3nt1ty Hectopat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 827 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek mühendis 26 Aralık 2020 #1 Canım sıkıldı CS atayım deyip yükledim bir açtım ki eski görüntü ile hiç alakası yok. Ayarları değiştirdim fakat olmadı. Biraz uğraştıktan sonra FXAA'nın açılmadığını fark ettim nasıl açabilirim? Önceden aktif oluyordu(2-3 ay önce)
Canım sıkıldı CS atayım deyip yükledim bir açtım ki eski görüntü ile hiç alakası yok. Ayarları değiştirdim fakat olmadı. Biraz uğraştıktan sonra FXAA'nın açılmadığını fark ettim nasıl açabilirim? Önceden aktif oluyordu(2-3 ay önce)
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 26 Aralık 2020 #2 MSAA açmayı dene. Ayarlar sekmesinden? Oyun ayarlar-> Görüntü -> FXAA Kenar Yumuşatma -> Etkin. Üst tarafında kenar yumuşatma var, onu da 8xMSAA vs. yapabilirsen görüntü düzelecektir. Artı 0 Eksi
MSAA açmayı dene. Ayarlar sekmesinden? Oyun ayarlar-> Görüntü -> FXAA Kenar Yumuşatma -> Etkin. Üst tarafında kenar yumuşatma var, onu da 8xMSAA vs. yapabilirsen görüntü düzelecektir.
T TRVDehşeti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 4.653 Çözümler 14 26 Aralık 2020 #3 Nasıl açılmıyor? Detay verin lütfen. Hangi ekran kartını kullanıyorsunuz? Artı 0 Eksi
fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 26 Aralık 2020 #4 Bende de açılmıyor. Sanırım oyundan kaldırıldı o ayar. Artı 0 Eksi
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 26 Aralık 2020 #5 fatihylmzz dedi: Bende de açılmıyor. Sanırım oyundan kaldırıldı o ayar. Genişletmek için tıkla... Dediğim olaya geliyor, MSAA açsın. Üzgün gereksiz ve gene sen. Artı 0 Eksi
fatihylmzz dedi: Bende de açılmıyor. Sanırım oyundan kaldırıldı o ayar. Genişletmek için tıkla... Dediğim olaya geliyor, MSAA açsın. Üzgün gereksiz ve gene sen.
wellington1 Hectopat Katılım 16 Ağustos 2016 Mesajlar 143 26 Aralık 2020 #6 Ekran kartınızın programında "Uygulama Ayarlarını Geçersiz Kıl" gibi bir seçenek aktifse devre dışı bırakın. Artı 0 Eksi
Ekran kartınızın programında "Uygulama Ayarlarını Geçersiz Kıl" gibi bir seçenek aktifse devre dışı bırakın.
KS KS N n0n3nt1ty Hectopat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 827 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek mühendis 26 Aralık 2020 #7 MSAA 8X'de. Sistemim: i5 8250U. Radeon 530. 1TB HDD. 8 GB RAM. PanzerTR dedi: Dediğim olaya geliyor, MSAA açsın. Üzgün gereksiz ve gene sen. Genişletmek için tıkla... MSAA'da çok fark etmiyor FXAA açık olmadığı zaman. Artı 0 Eksi
MSAA 8X'de. Sistemim: i5 8250U. Radeon 530. 1TB HDD. 8 GB RAM. PanzerTR dedi: Dediğim olaya geliyor, MSAA açsın. Üzgün gereksiz ve gene sen. Genişletmek için tıkla... MSAA'da çok fark etmiyor FXAA açık olmadığı zaman.
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 26 Aralık 2020 #8 n0n3nt1ty dedi: MSAA'da çok fark etmiyor FXAA açık olmadığı zaman. Genişletmek için tıkla... PanzerTR dedi: Oyun ayarlar-> Görüntü -> FXAA Kenar Yumuşatma -> Etkin. Genişletmek için tıkla... Dener misin? Bazı sistemlerde aktif olmuyor galiba. Bilemedim. Artı 0 Eksi
n0n3nt1ty dedi: MSAA'da çok fark etmiyor FXAA açık olmadığı zaman. Genişletmek için tıkla... PanzerTR dedi: Oyun ayarlar-> Görüntü -> FXAA Kenar Yumuşatma -> Etkin. Genişletmek için tıkla... Dener misin? Bazı sistemlerde aktif olmuyor galiba. Bilemedim.
KS KS N n0n3nt1ty Hectopat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 827 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek mühendis 26 Aralık 2020 #9 Peki. PanzerTR dedi: Dener misin? Bazı sistemlerde aktif olmuyor galiba. Bilemedim. Genişletmek için tıkla... Olmadı. Artı 0 Eksi
Peki. PanzerTR dedi: Dener misin? Bazı sistemlerde aktif olmuyor galiba. Bilemedim. Genişletmek için tıkla... Olmadı.
T TRVDehşeti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 4.653 Çözümler 14 26 Aralık 2020 #10 Oyuna girip ben de denedim. Ayar etkinleştiriliyor fakat görüntü ayarlarından çıkınca devre dışı kalıyor. Artı 0 Eksi
Oyuna girip ben de denedim. Ayar etkinleştiriliyor fakat görüntü ayarlarından çıkınca devre dışı kalıyor.