Wolkryy Decapat Katılım 22 Mayıs 2023 Mesajlar 86 28 Haziran 2024 #1 Merhaba arkadaşlar, bugün sabah CS2'ye girerken bu yazıyı gordum ama G-Sync açık olmasına ragmen tam ekran olarak acık ama G-Sync açmanızı oyun performansını arttırdıgını soyluyor diye bir yazı geldi, bug mudur sizce yoksa yazılımsal hata mıdır?
Merhaba arkadaşlar, bugün sabah CS2'ye girerken bu yazıyı gordum ama G-Sync açık olmasına ragmen tam ekran olarak acık ama G-Sync açmanızı oyun performansını arttırdıgını soyluyor diye bir yazı geldi, bug mudur sizce yoksa yazılımsal hata mıdır?
Yusufgcn Hectopat Katılım 20 Ocak 2019 Mesajlar 5 29 Haziran 2024 #2 aynı sorun bende de var anlamadım
öndertygr Picopat Katılım 21 Mart 2024 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #3 Bende yaşıyorum bu sorunu cevap bulabildiniz mi?
Wolkryy Decapat Katılım 22 Mayıs 2023 Mesajlar 86 29 Eylül 2024 #4 öndertygr dedi: Bende yaşıyorum bu sorunu cevap bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam NVIDIA Denetim Masası'ndan G-Sync ayarlarına gelip seçilen ekran modeli icin ayarları etkinlestir tikini acarsanız düzeliyor.
öndertygr dedi: Bende yaşıyorum bu sorunu cevap bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam NVIDIA Denetim Masası'ndan G-Sync ayarlarına gelip seçilen ekran modeli icin ayarları etkinlestir tikini acarsanız düzeliyor.