Yigiter26 Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 34 26 Ağustos 2022 #1 Yukarıda gördüğünüz gibi sorunum bu şekilde birkaç Win aldım ama hala galibiyet sayım aynı ve rank atlamıyor.
Yukarıda gördüğünüz gibi sorunum bu şekilde birkaç Win aldım ama hala galibiyet sayım aynı ve rank atlamıyor.
T Tolga1814 Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 89 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #2 Yigiter26 dedi: Yukarıda gördüğünüz gibi sorunum bu şekilde birkaç Win aldım ama hala galibiyet sayım aynı ve rank atlamıyor. Genişletmek için tıkla... Çıkıp girmeyi denediniz mi? Artı 0 Eksi
Yigiter26 dedi: Yukarıda gördüğünüz gibi sorunum bu şekilde birkaç Win aldım ama hala galibiyet sayım aynı ve rank atlamıyor. Genişletmek için tıkla... Çıkıp girmeyi denediniz mi?
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 26 Ağustos 2022 #3 Belki de lobide toplanıp hilecilerle giriyorsanız fark etmeden uyarı yedikten sonra maçınız siliniyor olabilir. Artı 0 Eksi
Belki de lobide toplanıp hilecilerle giriyorsanız fark etmeden uyarı yedikten sonra maçınız siliniyor olabilir.
Y yesososo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 4.046 Makaleler 3 Çözümler 12 26 Ağustos 2022 #4 Aynı duyguyu derecesiz rekabetçi girdiğimi gördükten sonra yaşamıştım. Üzücü bir his, hangi rekabetçide maç atıyorsunuz? Artı 0 Eksi
Aynı duyguyu derecesiz rekabetçi girdiğimi gördükten sonra yaşamıştım. Üzücü bir his, hangi rekabetçide maç atıyorsunuz?
KS KS Yigiter26 Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 34 31 Ağustos 2022 #5 yesososo dedi: Aynı duyguyu derecesiz rekabetçi girdiğimi gördükten sonra yaşamıştım. Üzücü bir his, hangi rekabetçide maç atıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Tamamdır düzeldi kendiliğinden. Bu arada normal rekabetçi Dust 2 Mirage falan atıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ağustos 2022 Artı 0 Eksi
yesososo dedi: Aynı duyguyu derecesiz rekabetçi girdiğimi gördükten sonra yaşamıştım. Üzücü bir his, hangi rekabetçide maç atıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Tamamdır düzeldi kendiliğinden. Bu arada normal rekabetçi Dust 2 Mirage falan atıyorum.