CS:GO garanti FPS arttırma yöntemi

316874

Megapat
Makaleler
3
Selam bugün sizlere benim çok faydasını gördüğüm ve sizlerle paylaşmak istediğim bir videoyu göstereceğim

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben bu rehberdekilerin hepsini yaparak 50 FPS kazandım 2 aydır bütün ayarları kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım ama siz yine de geri dönüş noktası oluşturmayı unutmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam bugün sizlere benim çok faydasını gördüğüm ve sizlerle paylaşmak istediğim bir videoyu göstereceğim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben bu rehberdekilerin hepsini yaparak 50 FPS kazandım 2 aydır bütün ayarları kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım ama siz yine de geri dönüş noktası oluşturmayı unutmayın.

Overclock overclock overclock!

Steam'in kurulu olduğu klasöre gir steamapps/common/CS:GO/csgo/panaromadaki videos klasörün ismini videos_ olarak değiş oyuna girdiğinde anamenude ve Background'daki videolar oynamicaktır FPS artışı ve dropları önleyici sağlayabilir ama oyuna güncelleme geldiğinde ve oyun dosyalarını doğruladığında bunu tekrar videos ismini yapman lazım.

Steam'in kurulu olduğu klasöre gir steamapps/common/CS:GO/csgo/panaromadaki videos klasörün ismini videos_ olarak değiş oyuna girdiğinde anamenude ve Background'daki videolar oynamicaktır FPS artışı ve dropları önleyici sağlayabilir ama oyuna güncelleme geldiğinde ve oyun dosyalarını doğruladığında bunu tekrar videos ismini yapman lazım.
steam kütüphanesinde csgoyu sag tıklayıp özellikler dediginde orada baslangıc secenekleri var. Oraya novid komutu eklediginde zaten videolar acılmıyor. Ayrıca güncellemeden de etkilenmiyor.

Hayır o sadece introyu es geçiyor bu background'daki videoların çalışmaması için, lütfen detaylı bilmeden yorum yapmayalım.
steam kütüphanesinde csgoyu sag tıklayıp özellikler dediginde orada baslangıc secenekleri var. Oraya novid komutu eklediginde zaten videolar acılmıyor. Ayrıca güncellemeden de etkilenmiyor.

Ben bu yöntemi denemiştim ama bir sorun çıkabileceğinden şüphelenip düzelttim. Siz bu yöntemi Duex kanalından mı gördünüz?

Ben bu yöntemi oyun dosyalarını kurcalarken acaba ismini değiştirsem yolu takip edemediği için açılmaz mı diye CS:GO'nun SDK bölümden denedim ve tahmin ettiğim gibi oldu.Sorun teşkil etmiyor düşük PC'ye sahip bir arkadaşım böyle oynuyor 6 aydır, sadece dikkat edilmesi gereken nokta oyun güncelle aldığında veya oyun dosyalarını doğrulayacağınız zaman ismini geri düzeltmek.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı