CS:GO Geç Bağlanma Sorunu

Ayni sikintiyi bnde yasiyorum ama benim oyunumun fps de kotu senin sıkıntin cozuldumu bnde ram ve ssd almayi dusunuyorum haritaya giemesi 5 dk suruyo

Aynı sorunu bende yaşıyorum. Harddiski boşalttım ve sorun büyük ölçüde çözüldü sizde işe yarar mı bilmem. Bende de Map'e girdikten sonra ilk 1 dakika oyun inanılmaz derecede kasıyor Pistol Round da bile drop yaşıyorum ki Çoğu zaman Warmup bittikten sonra oyunum donuyor be maçtan düşüyorum. Çözümü bilen yazabilirmi ? (Normalde oyun içi 60-70 Fps alıyorum)

Arka planda çalışan işlemlerin hepsini kapatın. Benim pc çok eski ama csgo lowda 60-80 fps oynatıyor. pentium e6600 var hd 5550 1 gb 128 bit var sen düşün. en kötüsünden anakartın 775 pin ve quad destekliyorsa 50*60 liraya q6600 takıp takılma sorunlarını giderebilirsin. Ayrıca ram'in en az 4 GB olması gerek CSGO drop sorunlrının giderilmesi için. Kolay gelsin

Bende ilk girişimde yavaş açılıyor, ama 2. girişimde aynı harita ise nerdeyse 10 saniyede açılıyor. Bilgisayar hızıyla alakalı olabilir. Bende de HDD kullanıyorum.

Bende ilk girişimde yavaş açılıyor, ama 2. girişimde aynı harita ise nerdeyse 10 saniyede açılıyor. Bilgisayar hızıyla alakalı olabilir. Bende de HDD kullanıyorum.
Bende samsung 250 GB 7200rpm HDD var hiç bad sector falan yok ama haritalara 3 dakikada giriyor. Bu yüzden oyundan soğudum kod falan yazdım işe yaramadı config dosyalarını sildim yine işe yaramadı. serverlar'a girincee 30-40 saniyede giriyor. Deatmatch'lere 3-5 dakika arası giriyor cidden neden böyle oluyor anlamıyorum.

Hocam işlemcinizle de alakalı olabilir Ram lede alakalı olabilir. İşlemciniz ne bide kaç GB Ram var?

Hocam işlemciniz ne kadar iyi ne kadar kötü bilmiyorum yanlış yönlendirme yapmayayım ama sorun Ram de gibi. 4 GB Ram CS:GO için biraz az gibi. Hatam varsa düzeltin.
Doğru olabilir ama 1024x768 çözünürlüğünde oynuyorum çözünürlük düşünce detaylar düşünce RAM kullanımı da azalıyor bildiğim kadarıyla. Oyunu alta aldığımda RAM kullanımı %80 olabiliyor bazen %70 ve bazen %60 yani RAM'de sorun olduğunu düşünmüyorum. CSGO ram kullanımı da yüksek olunca MAP'lere yavaş giriyor. Eski çok ama çok kötü bir bilgisayarım vardı. Böyle Athlon 4200+ işlemcili berbaat bir işlemci ve çok ısınıyordu Ekran kartı rezaletti zaten 6350 idi CSGO 30 fps falan oynuyordum ama MAP'lere bu bilgisayardan daha kısa sürede giriyordu. Ayrıca 2 GB ram'i vardı öyle söyliyim. Bu işlemci CSGO için yeterli oyunda bir kere bile takılma olmadı. RAM yetersiz olsa oyunda takılma olurdu değil mi? ama olmuyor. Cidden sorun oyunda veya işletim sisteminde veya HDD'de gerçekten deneme yanılma yöntemi ile çözülesi bir iş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…