CS:GO Geç Bağlanma Sorunu

Ahmet Uygur

Hectopat
Beyler rekabetçiye girdiğimde harita yükleme alanı geldiğinde 5 dk bekliyorum, ben hızlı bağlanmak istiyorum. Bunun çözümü yok mudur?
İnternetim iyi, bir de atölye haritalarına girerken de sunucuya bağlanılıyorda 5 dk bekliyor. Bunların çözümünü bulun lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
CS:GO ayarların yüksekse onları düşür.İşe yarayacaktır ama eğer işe yaramadıysa HDD değiştir.Okuması kötüyse ondan da kaynaklanıyor olabilir.

Sistem özellikleri nedir ? Bana HDD ve işlemci sorunu gibi gözüktü.

Mümkünse grafik ayarlarınızı özellikle Doku Kalitesini düşürün. Arkada uygulama açık bırakıp oyuna giriyorsanız uygulamaları kapatın özellikle HDD'nizde yük oluştururlar. Eğer online'da pinginiz yoksa internetle alakalı bir sorun yoktur. Ama atölye haritalarındada olduğunu söylediniz. Atölye haritaları 'sunucuya' bağlanmazlar. Yani internetizle alakalı problem yok.Aynı zamanda başka E-spor oyunlarındada deneyin, aynı problemler yaşanıyorsa Hard Disk probleminiz olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…