CS:GO Geçersiz uygulama yapılandırması hatası çözüm

• Konuyu başlatan Nahri
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 0
  • Görüntüleme 1.151
Makaleler
1
Bulduğum bir çözümü sizlerle paylaşmak istedim, konumuza başlayalım.

Öncelikle daha önce iki çözümün bulunduğunu söylemeliyim fakat bu çözümler ben de kalıcı olarak geçerli olmadığından yeni bir çözüm aradım. Birinci çözüme ve ikinci çözüme bu linklerden ulaşabilirsiniz fakat dediğim gibi ben de kalıcı birer çözüm olmadılar.
1608757946196.png

İlk olarak Steam'i açıp sol üstten Steam > Ayarlar yolunu izlememiz gerekiyor.
1.jpg

Önümüze gelen sekmede soldan "İndirmeler"i seçip aşağıdan "indirme önbelleğini temizle" butonuna tıklayacağız. Not: Önbelleği sildiğinizde oyun dosyalarınıza herhangi bir zarar gelmez fakat bir indirmeyi duraklattıysanız o indirme baştan başlayabilir.
1610193034589.png

Son olarak da bu sekme gelecek ve tamam butonuna basacağız. Sekmede de yazdığı üzere işlem bittiğinde Steam kapanacak ve hesabınızdan çıkış yapılacaktır.
1610193177170.png

Steam kapandıktan sonra kendiniz tekrar açıp giriş yapıp oyuna girebilirsiniz. Yanılmıyorsam küçük bir indirme yapıyordu, onu indirmeler kısmından takip edebilirsiniz.
Daha sonra oyununuza giriş yapabilirsiniz.
Ekleme: Bu da kalıcı bir çözüm olmadı ne yazık ki, umarım sizde kalıcı olur.
Steam'i kapatıp açınca düzeldi.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı