CS:GO gelen rakipler bir anda zorlaştı

Yok hocam öyle bir geliyor ki benim güven faktörüm aşırı yüksek ama bir ara mevlana gelmişti.

Büyük ihtimalle iyi oynayarak hileden report yedin sonrasında overwatch'a düştün ve hile olmadığın sonucuna varıldı. Yani bulunduğun ranktan daha iyi oynuyorsun bunun sonucunda da karşına iyi oyuncular geliyor ki onları yenip hızlıca rank atlayabilesin. CS rank atlama sistemi senden iyi oyuncuları yenmeye dayanıyor. Kesin duymuşsundur bazı oyuncular üstüste 10 win aldım ama hesabım rank atlamıyor der sebebi yendiği oyuncuların zaten ondan kötü oyuncular olması. Sen ise üstüste 2-3 maç kazandığında rank atlayacaksın. Sen o winleri almadığın taktirde bu süreç sonsuza kadar tekrarlanabilir.

3. taraf uygulamalara izin veren bir kodu girdim. Bu kod aynı zamanda güvenlik faktörünü düşürüyor. Maça girdiğimde karşıma denk bir takım çıktı. Anladığım kadarı ile botstepz arkadışımızın da dediği gibi olay güvenlik faktörünün aşırı yüksek olmasından kaynaklanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…