CS:GO gelse sizi mutlu edecek güncellemeler?

Aradığım cevaplar bu arkadaşın ki gibi teşekkürler dostum. Keşke en iyi cevap olarak işaretleyebilsem ama o tuşu bulamadım .
"Konu" yerine "Soru" seçeneğini işaretlersen yapabiliyorsun onu dostum. Konuyu ilk açarken ayarlayabiliyorsun sonra değiştiremiyorsun sanırım. Olsun canın sağ olsun .
@UBerk değişmiyor değil mi hocam ?

Eklenti bu oyuna gelebilecek en saçma güncelleme olur. Aman diyeyim. Zula gibi olur oyun.

Ayrıca farklı oyun modlari gelirse iyi olur. Özellikle hızlı ve çabuk oynanan bir mod.

1) VAC, HWID Ban atacak.
2) Easy Anci Cheat ile VAC beraber çalışacak.
3) 128 Tick gelecek.
4) FPS drop bugları düzeltilecek.
5) Hem eski, hem de yeni olan lobi sistemi beraber çalışacak.
Yani hem lobidekiler boşta olan oyuncuları davet edebilecek; hem de boşta olan oyuncular, lobileri görüp, kendileri girebilecek.
6) Mikrofonlu lobi seçeneği olacak ve mikrofonsuzlar o lobiye giremeyecek.
7) ESEA'daki gibi, maç sonunda, takım arkadaşlarımızı puanlayacağız ve eğer bizim puanımız yüksek ise, toksik oyuncu diye tabir edilen oyuncular, solo maçlarda, bizim takımımıza gelmeyecek.

Şu an oyun bayağı güzel bir güncellemeye gerek yok bence.

M4'e yeni şarjörü takıyorsun, karakter kurmak kolunu cekip silahı kuruyor, ateş ediyorsun ama silah ateş etmiyor. Silahın kurulması uzun sürüyor o sürenin kısaltılacagı bir güncelleme beni oldukça mutlu eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…