CS:GO geri dönebilir mi?

Yeniliklere açık olun bence. CS 2 çok net CS:GO'dan daha iyi. Evet daha güçlü bir sistem istiyor ama bunun için sisteminizde küçük güncellemeler yapabilirsiniz.
CS:GO'dan iyi olması kişiden kişiye değişir lakin ben sevmedim CS2'yi. CS:GO'yu daha iyi buluyorum. Sisteminizde "küçük güncellemeler" dediğiniz direkt yeni bir bilgisayar oluyor. Sorun oyunu oynayamam da değil aslında, internet kafede birkaç saat denedim ve gerçekten hoşuma gitmedi. Subtick'in becerilememiş bir sistem olduğunu düşünüyorum, VAC Live balon ve oyun reklamlansın diye çıkarılan bir sistem. Grafikler güzel lakin FPS'in önemli olduğu böyle bir oyunda optimizasyon yeterli değil. Böyle ahım şahım grafiklere de gerek yoktu, CS grafik gereken bir oyun değil. Ayrıca oyunda şuanda eksik olan çokça da şey var. Bu oyunun bir olayı da X bilgisayarda başka oyun çalışmazken bu oyunun çalışabilmesiydi, oyunu genel olarak sevmedim direkt. Premierin oyuna daha çoğu hilenin çıkış yapmamasına rağmen hile dolu olması da şaşırtıcı. CS:GO'nun daha iyi olduğunu düşünüyorum. Arkadaşlarım da genel olarak böyle düşünüyor, eğer bunlar düzelirse belki düşünülebilir lakin düzelmesinin çok rahat 2 sene alacağını düşünüyorum. Oyun çok bitmeden aceleye getirililerek sunuldu çünkü.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2-3 hafta sonra muhtemelen "CS2 çok hile dolu" diye konular açılacak. Bakalım neler olacak, fikriniz değişecek mi.

Umarım dediğiniz gibi olur.

CS'nin hiçbiri zaman iyi bir hile koruması olmadı zaten vaclive balon olduğunu söylemiştim aimware vs zaten çok kötü bir hile ilk başta bu çıktığı için maçta banlanıyorlar mükemmel sistem diyen cahiller çok ben CS'de ow harici ban yemedim hatta videoları sallıyım hesap hala duruyor çoğu hile kullanan madalyalı Prime hesapta kullanıyor çoğu değil hatta hepsi ban yiyince tekrar hesap alıyorlar ve azımsanmayacak kadar fazlavar buyüzden de geliştirmediklerini söylüyorlar zaten ayda yılda bir gelen VAC wave de kanıtı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gayet normal lakin çoğu hile çıkmadı bile ama CS2 Premier Magic Bulletcisinden tut Rapid Firecisine kadar herşeyi ile dolu (Fix yemiş sanırım ama başka başka exploitler çıkıyor). MM'de hile yapmanı da hoş karşılamadım pek, umarım hala hile yapmıyorsundur.

Dostum CS hilesiz oynanmaz ilk başta VAC wave gelir diye umuyordum FACEIT geçtim bir süre coğu exploit fix yedi ama geçen hafta skeetde karşı baseye ışınlama vardı.
Eğer iyi bir oyun deneyimi istiyorsan FACEIT oyna mmden daha çok zevk alıyorum.

CS hilesiz oynanmaz
Bunun "kötü bir oyuncuyum" demenin farklı yolu olduğunu düşünüyorum, MM'de karşısı hile yapıyor diye şikayet ediyor olabilirsin lakin ozaman dediğin gibi FACEIT oynarsın, MM'den daha çok zevk aldığına göre de hileyle oynamayı seviyorsun. Bahane uydurup kendini kandırmamanı öneririm. HvH'yi gayet makul buluyorum lakin yaptığın hoş birşey değil.

Edit: FACEIT geçtim yazmışsın sonra gördüm.

Dostum kötü bir oyuncu değilim attığım videodaki kanala bakabilirsin mmde aşırı troll ya da çok fazla smurf gelme olayından bahsediyorum hani FACEIT'te karşındaki adam hile yapsa 1-2 saate banlanıp elonu geri veriyor hatta legit oynamak hilesiz oynamaktan daha zor dostum bunu unutma.

MM'de hile ile oynamaktan zevk almaktan bahsediyordum. FACEIT AC nasıl çalışıyor biliyorum. Şuan FACEIT oynuyorsan sıkıntı yok.

Mm'de hile ile oynamaktan zevk almaktan bahsediyordum. FACEIT AC nasıl çalışıyor biliyorum. Şu an FACEIT oynuyorsan sıkıntı yok.

Favori hilem çıksın gene mm dönerim dostum kötü oyuncu değilim ama hile ile oynamaktan zevk alıyorum Prime hesabım banlanır yenisini alırım Max. FACEIT'de dma hariç hile yok neredeyse sanırım.
(Dma bir nevi yan bilgisayardan çalışan bir hile hiçbir oyun buna önlem almadı şuana kadar maliyeti çok olduğu için TR de çok bilinmiyor )

Hayır, dönmez. Source 1 gibi çağ dışı ve antik bir motordan kurtuldu oyun, en büyük teknik sıçrama bu zaten. Gerisi halloluyor, Valve sık sık güncelleme getirip oyunu düzeltiyor. Şu an akıcı ve oynanabilir durumda, daha da düzelecektir gelen fix güncellemeleri ile.

Az önce girdim oyuna ve yine bayağı büyük bir güncelleme gelmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…