CS:GO girdap operasyonu şu an alınır mı?

Mamdiuf

Hectopat
Herhalde 22Eylül'de çıkmış ben şu an alsam ne kadar yıldız toplayabilirim yani almaya değer mi? Ne kadar kar ederim bir de görevlerin zorluğu nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Operasyon görevlerini fulledikten sonra almak daha mantıklı, bende öyle yapmayı düşünüyorum. Görevlerin fazla bir zorluğu yok gibi

Operasyon görevlerini fulledikten sonra almak daha mantıklı, bende öyle yapmayı düşünüyorum. Görevlerin fazla bir zorluğu yok gibi
knk bilmediğim şey şu haftalık görevler falan geliyormuşya çıkalı 2 ay olmuş şimdi alsam fulleyebilir miyim onu merak ediyorum

fullersin, hatırladığım kadarıyla şubatta bitiyor daha var. pek zorlayıcı görev yok daha açılmayan görevler var yapılır diye düşünüyorum.

Kuzenim ile kasmayı planlıyorum normalde 16 haftaymış ama bu sefer uzun sürecek herhalde fulleyebilecek isem alacağım.

Almadan da yapabiliyorsunuz görevleri yaptıktan sonra alırsanız yine yıldızları veriyor görevleri yapamam diyorsanız bu şekilde bir yol izleyebilirsiniz.

Almadan da yapabiliyorsunuz görevleri yaptıktan sonra alırsanız yine yıldızları veriyor görevleri yapamam diyorsanız bu şekilde bir yol izleyebilirsiniz.
hocam bende seçkin hesap yok o nedenle görevleri yapamıyorum sanırım almadan
yada görevleri ben bulamadım görevleri göremiyor muyum

Hocam bende seçkin hesap yok o nedenle görevleri yapamıyorum sanırım almadan.
ya da görevleri ben bulamadım görevleri göremiyor muyum?

Yine de görevleri yapabiliyorsun diye hatırlıyorum görevleri oyna yazısı olması lazım ana menü de oraya tıklayıp oynayabiliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…