oğulcan yorgun Hectopat Katılım 19 Kasım 2017 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2019 #1 Anlamadığım bir şekilde CS:GO'ya girince hiçbir şey yüklenmiyor. İnternet hızı 0.1'e düşüyor arkada hiçbir şey yüklenmiyor. Tek bende mi oluyor bu sorun? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mayıs 2019
Anlamadığım bir şekilde CS:GO'ya girince hiçbir şey yüklenmiyor. İnternet hızı 0.1'e düşüyor arkada hiçbir şey yüklenmiyor. Tek bende mi oluyor bu sorun?
Sertac11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2016 Mesajlar 1.094 Makaleler 7 Çözümler 4 Yer Serdivan/Sakarya 22 Mayıs 2019 #2 Nasıl oluyor? Oyuna girebiliyor musunuz? Bir de "internet hızının 0.1'e düşmesi" ni nasıl anladınız onu merak ettim. Sistem özellikleri nedir ? Artı 0 Eksi
Nasıl oluyor? Oyuna girebiliyor musunuz? Bir de "internet hızının 0.1'e düşmesi" ni nasıl anladınız onu merak ettim. Sistem özellikleri nedir ?
KS KS oğulcan yorgun Hectopat Katılım 19 Kasım 2017 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2019 #3 Sertac11 dedi: Nasıl oluyor? Oyuna girebiliyor musunuz? Bir de "internet hızının 0.1'e düşmesi" ni nasıl anladınız onu merak ettim. Sistem özellikleri nedir ? Genişletmek için tıkla... Sistemle alakası yok , arka planda normal cs lobide duruyor , arkada facebooka felan bakıyim diyorum , yüklenmiyor hiçbişey . Artı 0 Eksi
Sertac11 dedi: Nasıl oluyor? Oyuna girebiliyor musunuz? Bir de "internet hızının 0.1'e düşmesi" ni nasıl anladınız onu merak ettim. Sistem özellikleri nedir ? Genişletmek için tıkla... Sistemle alakası yok , arka planda normal cs lobide duruyor , arkada facebooka felan bakıyim diyorum , yüklenmiyor hiçbişey .
H HTC****er Megapat Katılım 6 Haziran 2016 Mesajlar 5 11 Şubat 2020 #4 Sorunu halledebildiniz mi acaba? Aynı sorunu yaşıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Nisan 2020 Artı 0 Eksi