CS:GO görüntü ayarları sıfırlanıyor

Arkadaşlar merhaba. CS:GO'da görüntü ayarlarım oyunu her yeni açışımda sıfırlanıyor ve hepsi yüksek oluyor.
Bunun çözümü nedir? Userdata/local/cfg klasörünün içindekileri silip denedim yine de düzelmedi.

Bilgi sahibi değilim ancak düşündüğüm darboğaz olma ihtimali var mıdır acaba? Çünkü daha öncesinde duymuştum bazı işlemciler düşük ayarlarda oynadığın zaman tam performans sağlamıyordu. Bu yüzden oyun kendini yüksek ayarlara alıyor olabilir. Ama dediğim gibi bilgi sahibi değilim.

i5 9600k ve 2060Super kullanıyorum ama düşük ayarlarda da sorun yaşamıyorum. 300 fps'e sabitliyorum yüksek olsa da. Sadece alışkanlıktan kısmak istiyorum.

i5 9600k ve 2060Super kullanıyorum ama düşük ayarlarda da sorun yaşamıyorum. 300 fps'e sabitliyorum yüksek olsa da. Sadece alışkanlıktan kısmak istiyorum.
Dediğim gibi ondan olabilir valla dostum sistemin yüksek,ayarları düşürdüğünde darboğaz oluyordur belki.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoya bakarsan belki çözebilirsin

\Steam\userdata\%sizinuserdatakodunuz%\730\local\cfg yolunu takip edin ve buradaki tüm dosyaları silin. Ardından oyun dosyalarını doğrulayın. Doğrulama işlemi bittiğinde oyuna tekrar girin ve ayarlarınızı baştan yapın.

Aynı sorun devam ediyorsa userdata içerisindeki CFG dosyalarınızı salt okunur yapabilirsiniz. Bunun dışında autoexec tarzı kendi CFG'nizi kullanıyorsanız başlatma seçeneklerine +exec cfgadi.cfg kodunu da ekleyebilirsiniz. Tabii CFG adını kendi CFG dosyanızın adına göre değiştirmeyi unutmayın.

Temizlik uygulaması kullanmıyorum.
Videodakileri yaptım işe yaramadı.
Dosyaları silip tekrar doğruladım. Oyuna girip görüntü ayarlarını özelleştirdikten sonra tekrar çıkıp girince hepsi yine yüksek oluyor. cfg/ klasörünün içindeki video ayarlarını elle değiştirdiğimde ise "video.change1231451" şeklinde yeni bir dosya açıyor yanına ardından tekrar yüksek ayarlara geçiyor.
Aslında bu ayarları elle düzeltmek bir problem değil ancak, dalgınlığa gelip maç içinde ayarlamaya çalışınca oyun kendinden geçiyor 30 saniye falan.

İstediğin kadar iyi ekipmanın olsun oyun esnasında değişince ayar (4-5 görüntü ayarını bir kerede değişince) dediğin sürelerce bilgisayar kendinden geçiyor. Problemine gelirsek ben Nvidia GeForce Experience uygulamasına gelen ekran kartı güncellemesini yapınca sıfırlıyordu ayarlarımı aynı sende olduğu gibi. Ayrıca bu Nvidia uygulamasının içinde oyunları oradan ayarladığın görüntü ayarlarıyla başlayabiliyorsun. Sadece tahminen diyorum orayı bir karıştır istersen belki ondan kaynaklı bir şey olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…