berkingbad Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2016 Mesajlar 1.535 Çözümler 6 3 Ağustos 2020 #11 Aras Poyraz dedi: Benzer dertten müzdaribim oyunu sildim yeniden indiriyorum. Genişletmek için tıkla... Config'in içindeki bir kod'muş buna neden olan. Redditte bulmuştum çözümünü; mat_savechanges Genişletmek için tıkla... bu kodu configden silince sorun ortadan kalktı.
Aras Poyraz dedi: Benzer dertten müzdaribim oyunu sildim yeniden indiriyorum. Genişletmek için tıkla... Config'in içindeki bir kod'muş buna neden olan. Redditte bulmuştum çözümünü; mat_savechanges Genişletmek için tıkla... bu kodu configden silince sorun ortadan kalktı.
Aras Poyraz Hectopat Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 58 4 Ağustos 2020 #12 eyvallah deneyeceğim Denedim işe yaramadı kafayı yemektense oyunu oynamama kararı aldım. Çok saçma 1 hafta önce sorunsuz çalışan kodumun oyunu neden kendi kendine bozulur anlamak mümkün değil. Son düzenleme: 4 Ağustos 2020
eyvallah deneyeceğim Denedim işe yaramadı kafayı yemektense oyunu oynamama kararı aldım. Çok saçma 1 hafta önce sorunsuz çalışan kodumun oyunu neden kendi kendine bozulur anlamak mümkün değil.
S senolsenol1 Megapat Katılım 20 Nisan 2014 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #13 oyunun icindeki cfg klasorundeki burun dosyalari silin sonra oyun dosyalarini tekrar dogrulayin men boyle cozdum
oyunun icindeki cfg klasorundeki burun dosyalari silin sonra oyun dosyalarini tekrar dogrulayin men boyle cozdum