J JawelCloser Hectopat Katılım 21 Temmuz 2016 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2016 #1 Beyaz olan kısmı demiyorum çözümü bilen varsa söylesin lütfen.
Bay Pipet Hectopat Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2016 #2 Bilgisayar kasandan ekranına gelen kabloları kontrol et, ekran kartını GeForce ile güncelleştir. Steam'den oyun dosyalarını doğrula ve bilgisayarı yeniden başlat. Hala aynı sorun devam ediyorsa monitöründe sorun var demektir. İyi günler. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Temmuz 2016
Bilgisayar kasandan ekranına gelen kabloları kontrol et, ekran kartını GeForce ile güncelleştir. Steam'den oyun dosyalarını doğrula ve bilgisayarı yeniden başlat. Hala aynı sorun devam ediyorsa monitöründe sorun var demektir. İyi günler.
J JawelCloser Hectopat Katılım 21 Temmuz 2016 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2016 #3 bilgisayarım kasalı değil ve ekran kartı atı oyun dosyalarını doğruladım olmadı ekrandada sorn yok sadece cs go da var bu soru
bilgisayarım kasalı değil ve ekran kartı atı oyun dosyalarını doğruladım olmadı ekrandada sorn yok sadece cs go da var bu soru