Zoilist Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 320 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #1 Burada hem 10 saat yazıyor ve hem de 25GB'dan fazla indiriyor. Neden böyle anlamıyorum. Yardım eder misiniz?
Burada hem 10 saat yazıyor ve hem de 25GB'dan fazla indiriyor. Neden böyle anlamıyorum. Yardım eder misiniz?
Çözüm XboxUser 3 Ağustos 2021 Zoilist dedi: İndirmeye başladığım an 25 GB kaldı. niye böyle oldu? Genişletmek için tıkla... Steam oyunları indirmeye başladığı anda onlara yer açıyor. Yani indirme bittiğinde de diskte 26,6 GB alan olacak.
Zoilist dedi: İndirmeye başladığım an 25 GB kaldı. niye böyle oldu? Genişletmek için tıkla... Steam oyunları indirmeye başladığı anda onlara yer açıyor. Yani indirme bittiğinde de diskte 26,6 GB alan olacak.
Justosious Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 2.923 Çözümler 39 Yer Berlin 3 Ağustos 2021 #2 25GB'den fazla indiriyor? Ben indirdiğimde 12 GB falandı (sıkıştırılıyor) Artı 0 Eksi
XboxUser Decipat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.032 Çözümler 8 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #3 492 Kb/s hızında 10 saatte indirir yazıyor. İnternet hızınız 5 mbps gibi bir şey değilse muhtemelen yanlış hesaplamıştır. Artı 0 Eksi
492 Kb/s hızında 10 saatte indirir yazıyor. İnternet hızınız 5 mbps gibi bir şey değilse muhtemelen yanlış hesaplamıştır.
KS KS Zoilist Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 320 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #4 XboxUser dedi: 492 Kb/s hızında 10 saatte indirir yazıyor. İnternet hızınız 5 mbps gibi bir şey değilse muhtemelen yanlış hesaplamıştır. Genişletmek için tıkla... XboxUser dedi: 492 Kb/s hızında 10 saatte indirir yazıyor. İnternet hızınız 5 mbps gibi bir şey değilse muhtemelen yanlış hesaplamıştır. Genişletmek için tıkla... Bencede yanlış Artı 0 Eksi
XboxUser dedi: 492 Kb/s hızında 10 saatte indirir yazıyor. İnternet hızınız 5 mbps gibi bir şey değilse muhtemelen yanlış hesaplamıştır. Genişletmek için tıkla... XboxUser dedi: 492 Kb/s hızında 10 saatte indirir yazıyor. İnternet hızınız 5 mbps gibi bir şey değilse muhtemelen yanlış hesaplamıştır. Genişletmek için tıkla... Bencede yanlış
XboxUser Decipat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.032 Çözümler 8 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #5 Yanlış hesaplamış. Oyunu indirmeye başlayın öyle bir bakın indirme hızına. Artı 0 Eksi
KS KS Zoilist Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 320 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #6 Justosious dedi: 25GB'den fazla indiriyor? Ben indirdiğimde 12 GB falandı (sıkıştırılıyor) Genişletmek için tıkla... İndirdikten sonra yazacağım. XboxUser dedi: Yanlış hesaplamış. Oyunu indirmeye başlayın öyle bir bakın indirme hızına. Genişletmek için tıkla... İndirdikten sonra yazacağım yerini. Artı 0 Eksi
Justosious dedi: 25GB'den fazla indiriyor? Ben indirdiğimde 12 GB falandı (sıkıştırılıyor) Genişletmek için tıkla... İndirdikten sonra yazacağım. XboxUser dedi: Yanlış hesaplamış. Oyunu indirmeye başlayın öyle bir bakın indirme hızına. Genişletmek için tıkla... İndirdikten sonra yazacağım yerini.
GraLeiMet Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 883 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #7 Zoilist dedi: Bencede yanlış Genişletmek için tıkla... IP adresiniz gözükmüş hocam. Orayı sansürlerseniz iyi olur. Artı 0 Eksi
Zoilist dedi: Bencede yanlış Genişletmek için tıkla... IP adresiniz gözükmüş hocam. Orayı sansürlerseniz iyi olur.
KS KS Zoilist Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 320 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #8 XboxUser dedi: Yanlış hesaplamış. Oyunu indirmeye başlayın öyle bir bakın indirme hızına. Genişletmek için tıkla... Acaba DLC gibi bir şeyler mi var? Artı 0 Eksi
XboxUser dedi: Yanlış hesaplamış. Oyunu indirmeye başlayın öyle bir bakın indirme hızına. Genişletmek için tıkla... Acaba DLC gibi bir şeyler mi var?
XboxUser Decipat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.032 Çözümler 8 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #9 Zoilist dedi: Acaba DLC gibi bir şeyler mi var? Genişletmek için tıkla... Hayır. Ben 1 ay önce indirdiğimde de 24-25 GB gibi bir şeydi. Artı 0 Eksi
Zoilist dedi: Acaba DLC gibi bir şeyler mi var? Genişletmek için tıkla... Hayır. Ben 1 ay önce indirdiğimde de 24-25 GB gibi bir şeydi.
KS KS Zoilist Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 320 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #10 XboxUser dedi: Yanlış hesaplamış. Oyunu indirmeye başlayın öyle bir bakın indirme hızına. Genişletmek için tıkla... İndirmeye başladığım an 25 GB kaldı. XboxUser dedi: Hayır. Ben 1 ay önce indirdiğimde de 24-25 GB gibi bir şeydi. Genişletmek için tıkla... niye böyle oldu? GraLeiMet dedi: IP adresiniz gözükmüş hocam. Orayı sansürlerseniz iyi olur. Genişletmek için tıkla... Nerede? XboxUser dedi: Hayır. Ben 1 ay önce indirdiğimde de 24-25 GB gibi bir şeydi. Genişletmek için tıkla... Direk yer mi açıyor acaba. Dosya Ekleri Screenshot_4.png 2,8 KB · Görüntüleme: 37 Artı 0 Eksi
XboxUser dedi: Yanlış hesaplamış. Oyunu indirmeye başlayın öyle bir bakın indirme hızına. Genişletmek için tıkla... İndirmeye başladığım an 25 GB kaldı. XboxUser dedi: Hayır. Ben 1 ay önce indirdiğimde de 24-25 GB gibi bir şeydi. Genişletmek için tıkla... niye böyle oldu? GraLeiMet dedi: IP adresiniz gözükmüş hocam. Orayı sansürlerseniz iyi olur. Genişletmek için tıkla... Nerede? XboxUser dedi: Hayır. Ben 1 ay önce indirdiğimde de 24-25 GB gibi bir şeydi. Genişletmek için tıkla... Direk yer mi açıyor acaba.