Zoilist Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 320 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #1 Burada hem 10 saat yazıyor ve hem de 25GB'dan fazla indiriyor. Neden böyle anlamıyorum. Yardım eder misiniz?
Burada hem 10 saat yazıyor ve hem de 25GB'dan fazla indiriyor. Neden böyle anlamıyorum. Yardım eder misiniz?
Çözüm XboxUser 3 Ağustos 2021 Zoilist dedi: İndirmeye başladığım an 25 GB kaldı. niye böyle oldu? Genişletmek için tıkla... Steam oyunları indirmeye başladığı anda onlara yer açıyor. Yani indirme bittiğinde de diskte 26,6 GB alan olacak.
Zoilist dedi: İndirmeye başladığım an 25 GB kaldı. niye böyle oldu? Genişletmek için tıkla... Steam oyunları indirmeye başladığı anda onlara yer açıyor. Yani indirme bittiğinde de diskte 26,6 GB alan olacak.
XboxUser Decipat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.032 Çözümler 8 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #11 Zoilist dedi: İndirmeye başladığım an 25 GB kaldı. niye böyle oldu? Genişletmek için tıkla... Steam oyunları indirmeye başladığı anda onlara yer açıyor. Yani indirme bittiğinde de diskte 26,6 GB alan olacak. Artı 0 Eksi Çözüm
Zoilist dedi: İndirmeye başladığım an 25 GB kaldı. niye böyle oldu? Genişletmek için tıkla... Steam oyunları indirmeye başladığı anda onlara yer açıyor. Yani indirme bittiğinde de diskte 26,6 GB alan olacak.
KS KS Zoilist Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 320 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #12 XboxUser dedi: Steam oyunları indirmeye başladığı anda onlara yer açıyor. Yani indirme bittiğinde de diskte 26,6 GB alan olacak. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler Valorant'a sıkışmıştım. Artı 0 Eksi
XboxUser dedi: Steam oyunları indirmeye başladığı anda onlara yer açıyor. Yani indirme bittiğinde de diskte 26,6 GB alan olacak. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler Valorant'a sıkışmıştım.