CS:GO GPU ve CPU Kullanımı Sorunu

Queph

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
CS GO'da ayarları düşüğe de alsam, yükseğe de alsam değerler değişmiyor. Çözünürlüğü 2K-4K yapıyorum değerler yine aynı. GPU kullanım artıyor, CPU kullanımı ve FPS değişmiyor. 5v5'de sorun yaşamıyorum ama topluluk sunucularında veya ölüm maçlarında FPS 60'ın altına düştüğü oluyor. Biliyorum darboğaz oluyor ama sanki bu biraz saçma gibi geldi. Aslında LoL'de de benzer sorun yaşıyorum. GPU kullanım %15-10, CPU %40-50 oluyor onda da ama fightlarda FPS 70'in altına düşüyor. Sıcaklık yanlış gözüküyor. PUBG, GW2, Dota 2 gibi başka oyunlarda denedim, onlarda herhangi bir sıkıntı yok.
Adsız.png

Ads2z.png

CPU: Xeon X5450 3.5 GHz
RAM: 8 GB DDR2
GPU: MSI GTX 1050 Ti
Anakart: MSI P35 Platinum
Power: FSP 500W 80+

Son düzenleyen: Moderatör:
Başka tanıdığım da benzer sisteme GT1030 takmıştı o da CSGO'da düşük FPS alıyordu. Diğer oyunları normal şekilde oynayabiliyor fakat CSGO'da düşük FPS alıyor. Bende de Xeon X5450 6 GB RAM ve Ati HD4770 olmasına rağmen ondan fazla (150+) FPS alıyorum.

Nvidia Denetim Masası'ndan "Düşey Senkronizasyon" kapatır mısınız?

Isı değerlerini hangi programda yanlış aldınız ?
MSI Afterburner ile.
Başka oyunlarda da mı böyle oluyor ?
PUBG, GW2 gibi oyunlarda herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum.
Başka tanıdığım da benzer sisteme GT1030 takmıştı o da CSGO'da düşük FPS alıyordu. Diğer oyunları normal şekilde oynayabiliyor fakat CSGO'da düşük FPS alıyor. Bende de Xeon X5450 6 GB RAM ve Ati HD4770 olmasına rağmen ondan fazla (150+) FPS alıyorum.

Nvidia Denetim Masası'ndan "Düşey Senkronizasyon" kapatır mısınız?
Düşey Senkronizasyon kapalı hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı