CS:GO grafik ayarı nasıl yapılır?

Şanssız 71

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben internet kafede oyun oynayabiliyorum ve kasalar gayet iyi ama ben profesyonel oyuncularınki gibi grafik istiyorum. İnternet kafede grafikler bayağı net nasıl bulanık yapmam lazım mesela niko veya xantares gibi örnek veriyorum yani bir de NVIDIA Denetim Masası'ndan renk ayarları yapmak istiyorum önerileriniz nedir?

Profesyonel oyuncular çözünürlükleri 1024x768 ve 1280x1024 vs ayarlarda oynuyorlar. Bu sayede bulanık oluyor fakat hedefler yatay boyutta büyümüş oluyor.

eğer internet kafede nvidia ekran kartı varsa masaüstüne sağ tıkla nvidia denetim masasını seç ordan "masaüstü renk ayarlarını ayarla" kısmında digital vibrance ve kontrastı arttırabilirsin önerim digital vibrance : %75 kontrast : %60
grafik için bu ayarları kullanabilirsin fxaa keskinliği yumuşatmayı aç o bugta gözüküyo bende
çözünürlük olarak 1280x960 4:3 öneririm çoğu oyuncu o çözünürlüğü kullanıyor

teşekkürler

Çözünürlüğü 4:3'e alman yeterli olur eğer PC'ler iyi ise çünkü diğerleri gözüne göre hangisi daha hoş geliyor ise.
teşekkürler

Profesyonel oyuncular çözünürlükleri 1024x768 ve 1280x1024 vs ayarlarda oynuyorlar. Bu sayede bulanık oluyor fakat hedefler yatay boyutta büyümüş oluyor.
teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…